StoryEditorOCM
SportBILJAR

Susret prijatelja iz Zadra i Korčule!

Piše Ivica Gjergja
6. travnja 2017. - 20:10
sudionicisusreta

Deseti susret između BK Pupnat s Korčule i BK 11-Zadar, održan je u prostorijama "Biljar kluba 11-Zadar". Zahvaljujući biljarskim entuzijastima i sportskim volonterima Marku Farcu, Nikiši Curaču i Čedomiru Perinčiću, dva biljarska kluba su ponovno odmjerili snage nakon dvije godine stanke u tradicionalnim prijateljskim nadmetanjima.

Odigran je tako rekreativan susret biljarista kojeg je još 2005. inicirao najbolji biljarist BK 11-Zadar Branko Cetinjanin. Održan je i individualni turnir na kojemu je sudjelovalo 14 igrača u dvije grupe po sedam. Igrači su igrali svatko sa svakim samo jednu igru, a dan iza priređen je i meč između dva kluba - pet igrača iz svakog kluba igrali su po tri igre, na koncu su nakon dobre i neizvjesne borbe za stolom pobijedili igrači BK Pupnat i to s rezultatom 10.5:7.

Najbolji igrač turnira je i ovoga puta bio član "Biljar klub 11 Zadar" Branko Cetinjanin. Revanš susreta igrat će se u srpnju kod domaćina otočana. Sastav BK 11-Zadar su činili: Branko Cetinjanin, Čedomir Perinčić, Zvjezdan Drča, Pino Jelavić, Mladen Belić i Ivica Nikpalj.

Sastav BK PUPNAT: Gordan Rogulj, Marko Pecotić Petar Radojković, Karlo Duzević, Jakov Curac, Marko Farac, Vlaho Stanišić, Andrej Marelić i Nikša Curac.

26. travanj 2024 06:35