StoryEditorOCM
SportKOŠARKA: A-1 LIGA ZA PRVAKA ŠKRLJEVO–ZADAR

Jurica: “Nećemo pokvariti niz od osam pobjeda!“

Piše Ivica GJERGJA
12. travnja 2017. - 11:38
zadar_cibona8-010317

Na putu košarkašima Zadru u Rijeci danas, 12. travnja stoji KK Škrljevo, susret se igra u 19,30 sati. Zadrani su na gostovanju u prošlom kolu upisali osmu uzastopnu pobjedu sa Goricom. Oni su u tom srazu bili dominantni, imali igru i gradili rezultat, trener Aramis Naglić bio je zadovoljan nakon ostvarenog i kazao:

- Zasluženo smo pobijedili. Odigrali smo na zadovoljavajućoj razini, osim na samom početku utakmice. No, tada smo pozvali minutu odmora i nakon toga smo utakmicu usmjerili u željenom pravcu. Kovačević je imao sjajnu šutersku večer, zadovoljan sam i igrama većine drugih igrača, ali sam Mazalinu i Jurici poručio da očekujem njihov veći angažman u obrani. Igračima sam dao nekoliko dana odmora, nek' napune baterije pred završnicu prvenstva - rekao je trener Zadra Aramis Naglić.  

Igrač susreta u tom srazu bio je ljubimac Zadrana Maj Kovačić koji je „upisao“ 21 koš (trice 7/10). Imao je Maj i dobrih pomagača  u svojim suigračima koji su dobro gradili rezultat i postigli po 16 koševa - Barać, Brzoja i Marinković, a mladi Marko Jurica vratio se u sastav nakon ozljede i bio strijelac osam zgoditaka. Nakon ovakvog učinka većine igrača, odrađenih treninga i dobre pripreme za trenera Aramisa Naglića i društvo iz „Krešina doma“ Zadar ,očekivati je lijepe vijesti iz Rijeke i devetu uzastopnu pobjedu, rekli bismo - ne treba kvariti lijepi niz.

- Da, dobro ste rekli, ne treba kvariti niz, znam gdje idemo, u Škrljevu sam provo lijepe trenutke, ugodno se osjećao no došlo je vrijeme da sam sa mojim matičnim klubom, njima želim mnogo uspjeha a svakako da priželjkujem našu pobjedu - kazao nam je Marko Jurica, mladić koji nakon ozljede ulazi u prvi sastav Zadra.                      

Na put u Rijeku će svi osim kapetana Lovre Bašića koji je na rehabilitaciji.

08. svibanj 2024 06:07