StoryEditorOCM
SportUNISPORT NATJECANJE STUDENATA U FUTSALU

Zadarski studenti u završnici, studentice ispale!

Piše Ivica Gjergja
16. travnja 2017. - 13:32
studentisl

Završeno je UniSport natjecanje u futsalu za muške i ženske studente koje je prošli tjedan održano na Višnjiku.

Momčad Sveučilišta u Zadru u prvoj utakmici pobijedila je kolege sa Sveučilišta u Dubrovniku 3:2, dok je u drugoj utakmici, punoj preokreta i neizvjesnosti, izgubila od Veleučilišta Baltazar Zaprešić rezultatom 4:6. Posljednje natjecanje prije završnice održati će se 25. i 26. travnja u Zagrebu gdje će zadarski studenti igrati protiv Veleučilišta VERN i Sveučilišta u Osijeku.

Za sastav Sveučilišta u Zadru igrali su: Toni Galov, Tomislav Banožić, Stefan Vulić, Dino Škibola, Josip Vulić, Zvonimir Novaković, Renato Nović, Antun Kovačić, Josip Mihoč, Josip Baždarić, Marino Šarin. Trener: Marin Petrić i Oliver Škunca. Ostali rezultati:

Splitu - Baltazar (m) 4:2

Splitu - Dubrovnik (m) 6:2

 

Ženska ekipa zadarskoga Sveučilišta upisala je dva poraza i nije se uspjela plasirati na završnicu. U prvoj utakmici izgubila je od Sveučilišta u Splitu 1:8, a u drugoj utakmici od ekipe Sveučilišta u Rijeci 1:3.

Sastav: Antonija Goja, Berta Mičić, Ivana Banović, Josipa Brcanija, Nikolina Vodopić, Ana Marija Prpić, Anđa Renić, Anđa Stipić, Josipa Jerolimov, Ana Goleš, Ivana Škare. Trener: Toni Galov i Dražen Ban. Ostali susreti: Split - Rijeka 3:1.

- Ekipa muškaraca treba još igrati završnicu 25. i 26. travnja u Zagrebu protiv VERN-a i Osijeka i uvjeren sam da ćemo obje pobijediti. Treniramo i spremamo se intenzivno i vjerujem u uspjeh. Žao mi je cura što ne idu dalje - kazao nam je prvi čovjek natjecanja studenata Toni Galov.

 

 

Što je Unisport futsal natjecanje?
Podsjetimo da je UniSport futsal natjecanje najpopularnije, najmasovnije i najkvalitetnije od studentskog sporta u Hrvatskoj. Natjecanje se održava u muškoj i ženskoj konkurenciji te sudjeluju ukupno 22 ekipe (16 m i 6 ž) i tijekom sezone se odigra oko 80 utakmica u obje konkurencije. Pobjednici Futsal su među najkvalitetnijim sveučilišnim ekipama u Europi što potvrđuje činjenica da su naši studenti u 2015. i 2016. bili europski prvaci.
26. travanj 2024 01:37