StoryEditorOCM
SportTREĆA HNL JUG - 26. KOLO

​Primorac želi Zmaju spržiti krila!

Piše I. Gjergja
17. travnja 2017. - 13:37
3_primorac_zmaj7-170416

U prošlom kolu nogometaši biogradskog Primorca nisu se osramotili u Pločama, naprotiv, imali su odličnu igru i vodstvo, no sve se pred kraj susreta okrenulo na mlin domaćina pa su gosti ostali bez ijednog boda.

Šteta, žal za propuštenom prilikom bila je velika u stručnom stožeru nakon susreta, no ovih nekoliko ne blagdanskih dana struka je dobro iskoristila, izanalizirala utakmicu i pripremila se za sutrašnji nastup protiv Zmaja iz Blata na otoku Korčuli. Pripreme su dobro odrađene, čeka se samo da sudac da znak kako bi se uhvatila nova tri boda, jer domaćinima ništa drugo ne igra osim pobjede.

- Nema bodova za nikoga na našem travnjaku, pa ni za Zmaja, kojemu ćemo „ispržiti krila". Svi ćemo biti na utakmici kao jedan i uvjeren sam da ćemo uzeti nova tri boda kako bi se što više približili cilju a to je ostanak u ovom rangu natjecanja i iduće godine. Svi smo spremni za utakmicu, ostaje mi da pozovem naše navijača da dođu s nama proslaviti pobjedu, kazao nam je Šime Marković, jedan od najstandardnijih igrača domaćeg tima.

Susret se igra u utorak u 16 sati u Biogradu.

19. travanj 2024 20:03