StoryEditorOCM
SportŽENSKI NOGOMET 

Super Chicks ugostile Mađarice!

Piše Ivica GJERGJA
18. travnja 2017. - 16:12
skupnazen

Preduskršnje blagdane MNŽK Super Chicks iz Poličnika su iskoristile kako bi, sada već tradicionalno, odigrale prijateljske susreta sa ženskom ekipom iz Mađarske - Deac noi futsal. Ovi susreti sve više postaju nezaobilazni ne samo u nogometnom već i u turističkom, kulturnom i svakom drugom obliku suradnje malonogometnih ekipa. Produbljuju se prijateljstva, spoznaje o životu i radu, a uz to se igra i mali balun.

Kao pravi domaćini Super Chicks su odigrale tri utakmice s Mađaricama, ostvarili su jednu pobjedu, a dva puta su bile poražene. Dvije utakmice odigrane su u dvorani OŠ u Poličniku, a jedan na umjetnoj travi igrališta Dragovoljac. Na susretima je bilo dosta gledatelja kojima se uprava kluba zahvaljuje.

Rezultati utakmica: 
Prva utakmica odigrana 13.travnja u 20:00 h Futsal Super Chicks-Deac Noi Futsal 3:7 Strijelci za „Čiksice" - Ana Demo(2) i Lucija Kevrić.

Druga utakmica 15. travnja u 20:00 h
Futsal Super Chicks - Deac Noi Futsal 3:2 Strijelci za „čiksice" -Viktorija Kovač(2) i Jelena Klanac.

Treća utakmica 17.travnja u 18:00h
Futsal Super Chicks-Deac Noi Futsal 5:6 Strijelci za „Chiksice" - Josipa Burčul(3) i Viktorija Kovač(2). Super chicks su nastupile u sastavu: Klanac, harbaš, Vitaljić, Kovač, J. Klanac, M. Klanac, Ivandić, Rudić, Baljak, Demo, Burčul, Žilić, Kevrić, Šarlija. Treneri: Luka Marinović i Josip Pedić.

- Bilo nam je izuzetno drago što smo odigrali ove tri utakmice, jer time nastavljamo niz već ranije započeti susreta koji su mogu reći sada redoviti. Kako su naše gošće bile kod nas i mi ćemo vjerujem uskoro kod njih na nekoliko dana te ćemo odigrati nekoliko susreta. Zahvalan sam svima za divno vrijeme koje smo proveli skupa, kazao nam je trener Luka Marinović.

27. travanj 2024 06:36