StoryEditorOCM
SportTREĆA HRVATSKA NOGOMETNA LIGA-JUG 26. KOLO

Primorci "slomili" Zmaja četvorkom!

Piše Ivica Gjergja
18. travnja 2017. - 21:31
36_primorac

PRIMORAC (B) – ZMAJ 4:0

BIOGRAD – Igralište Kazimira i Silvija. Gledatelja 100. Sudac: Marko Tot Split.

Strijelci: 1:0 Ješe (4-11m), 2:0 Brzoja (22), 3:0 Vodopija (40), 4:0 Bajić (53).

Najbolji igrač : Luka Vodopija (Primorac).

PRIMORAC: Rogić , Brzoja , Mateo Colić , Marko Colić, Marković , Galešić od 76. Erlić-), Ješe ), Vodopija, Perica od 73. Katuša-), Malčić , Bajić od 80. Miletić-). Trener: Leo Šarić.

ZMAJ: Jelić , Silić od 75. Marinović-), Batur , Vrkić , Špaleta , Abazi od 54. Janjić-), Tadioć, Didović, Šešlija , Galić, Tarle od 46. Grbavica). Trener: Grgica Kovač.

Na samom otvaranju susreta domaćini su krenuli napadački i već u drugoj minuti prijeti Luka Vodopija, no vratar gostiju Jelić je na mjestu. U 4. minuti jednu dubinsku loptu u kazneni prostor ubacio je Galešić za Vodopiju, no ovaj je lijepo umirio i kada je trebao pucati ruši ga Tadić, a sudac dosuđuje kazneni udarac sa 11 metara, kojeg Ješe materijalizira.

Nastavljaju u istom tonu, domaćini igraju kombinatorno i u 16 minuti ponovo je Vodopija oboren, no ovaj put Ješe ne uspijeva zabiti za 2:0, Jelić brani. No, u 22 minuti Malčić je izveo odlično korner. Na prvoj vratnici bio je Brzoja koji matira vratara gostiju za 2:0. Nakon toga domaćini staju, gosti imaju lijepih trenutaka u igri pa su tako u 25, 28 i 30 minuti izveli lijepe kombinacija, ali nisu uspjeli svladati Rogića. U 40 minuti na centru Vodopija - igrač utakmice - prima loptu, kreće s njom i prelazi prepreke, a onda lijepim udarcem zabija za 3:0. 

Četvrti zgoditak djelo je Marka Colića u 53 minuti kada se izborio za jednu loptu, prevario dvojicu protivnika. Dubinsku loptu dao je za Bajića, koji izbija sam i zabija za konačni rezultat ove dobre i zanimljive utakmice. Imali su domaćini još prigoda Erlić, Galešić, Malčić no ostalo je na ovom rezultatu.

- Odigrali smo upravo onako kako smo se dogovorili. Bili smo u svim fazama igre dobri, znao se red i tko što radi. Iako još ima prostora za napredak, osobno sam zadovoljan, no sve će ubuduće biti bolje uz dobar rad. Dečkima sve čestitke na odnosu i igri koju su prezentirali, kazao je trener Primorca Leo Šarić.

 

26. travanj 2024 10:39