StoryEditorOCM
SportPOJEDINAČNO PRVENSTVO HRVATSKE SENIORA U BOKSU

Stipčević i Gulan za finale!

Piše Ivica GJERGJA
22. travnja 2017. - 13:05
prvenstvo_boks17

Pojedinačno prvenstvo Hrvatske u boksu za seniore, 27. po redu, održava se do nedjelje u Sesvetama, a na prvenstvu nastupa 55 boksača iz 27 klubova. Već na početku prve sesije došlo je do čak dva prekida borbe, a u nastavku bilo je niz kvalitetnih borbi.

Odličan dvoboj, koji je podigao 300-tinjak gledatelja dvorane u Jelkovcu na noge, bio je sudar Dine Martinovića i Hrvoja Ćibarića. Nakon tri sjajne runde suci su dali jednoglasnu pobjedu Sesvećaninu Martinoviću. Također, užitak za gledatelje bio je susret Lea Cvetkovića i Velentina Kajtazija. U velikoj razmjeni udaraca Cvetković iz Predatora izlazio je kao pobjednik. Podsjetimo da je prvog dana natjecanja zadarski boksač Martin Gulan (Zlatna rukavica) pobijedio Denalča i plasirao se u polufinale do 64. kg, a očekuje ga da boksa sa Erikom Pijetrajem iz BK Leonarda. Također na ovom prvesntvu nastupaju i saljska braća Toni i Josip (Bepo) Filipi, kao članovi zagrebačkog boksačkog kluba Gladijator u kategoriji 91 kg. Bepo će boksati protiv Alena Babića, a Toni će se boriti sa Pratljačićem. Akao oba Filipija pobjede boksati će za prvaka Hrvatske. Još jedan zadranin Nikola Stipčević (Diabolik) u polufinalu kategorije do 64 kg u ring će sa Jugovićem.

- Naš boksač Martin Gulan odradio je dobro prvi "ogled" sa Denjalićem, pobjedom se plasirao u polufinale. Zadovoljan sam dobro je radio cijelo vrijeme "fasjta", vjerujem da bi i danas trebao biti na razini, kazao nam je trener Edi Milošević.

 

25. travanj 2024 09:59