StoryEditorOCM
SportUSKRŠNJI TURNIR BITOLA 2017

Magdalena Dražić najbolja igračica turnira

Piše Zadarski.hr
28. travnja 2017. - 15:44
vosta1

Proteklog vikenda su ekipe KK Voštarnica zadar i ekipa cura Škole košarke Zadar nastupale na Uskršnjem turniru Bitola 2017.

Voštarnica je nastupala sa ekipama mix djevojčice dječaci rodjeni 2005 i ml, ekipom mladjih kadeta dječaci rodjeni 2003 i ml, te sa ekipom veterana koja je ove godine bila pojačana za Čedomira Ćiru Perinčića, dok su cure škole košarke zadar nastupale u konkurenciji mladjih kadetkinja cure rodjene 2003 i mladje.

Cure ŠK Zadar su u jakoj konkurenciji izborile prvo mjesto i imale su mvp turnira u igračici Magdaleni Dražić koja je vodila svoju ekipu do prvog mjesta.

Voštarnica mix 2005 i ml su nastupili u jakoj skupini gdje su ostvarili pobjede protiv ekipe kavadaraca 43 - 28, u polufinalu protiv domačina ekipe mladosti 58 - 51 da bi u finalu bili bolji od Partizana u napetoj utakmici sa rezultatom 51 - 46.

Za najbolju igračicu turnira je proglašena loreta šimićev iz voštarnice!

 

Generacija mladjih kadeta voštarnice je nastupila na najjačem djelu turnira na kojem su nastupale i ekipe koje igraju dječiju balkansku ligu (srbija,makedonija,grčka , turska) te su osvojile izvrsno treće mjesto!

U prvom kolu su dobili ekipu pelistera iz bitole 46 - 28 da bi u drugom susretu nakon neizvjesne utakmice izgubili od ekipe mMZT- Skopje koja je inače drugoplasirana ekipa balkanske lige tijesno sa 42 - 39. u utakmici za treće mjesto ekipa trenera darka frakina se konsolidirala te je sa odličnom igrom deklasirala vršnjake iz Partizana (od kojih su inače gubili zadnja tri turnira) sa visokim rezultatom 55 -28!

 

Na turniru su nastupali i veterani Voštarnice pojačani sa legendom zadarske košarke Čedomirom Ćirom Perinčićem koji su dospjeli do finala, u kojem su izgubili od ekipe pelistera 46 - 41. na kraju turnira domaćin je organizirao domjenak za sve veterane gdje je bila degustacija makedonskog jela i vina nakon koje je ispalo da su svi pobjednici ovog turnira te da domačin može s pravom očekivati dolazak zadarskih ekipa i dogodine!

08. svibanj 2024 17:46