StoryEditorOCM
SportPRIJATELJSKA NOGOMETNA UTAKMICA U BIOGRADU

Miroljubivo na terenu pod „povijesnim" reflektorima!

Piše Ivica GJERGJA
7. svibnja 2017. - 12:47
Osvjetljenoigraliste(1)
PRIMORAC - ŠIBENIK 3:3
BIOGRAD - Igralište Kazimir i Silvio. Gledatelja 200. Sudac Goran Agačić. Pomoćnici: Šangulin i Mitrović. Strijelci: 1:0 Bajić (10), 2:0 Bajić (20), 3:0 Vodopija (25), 3:1 I. Slavica (40), 3:2 Maretić (60), 3:3 Živković (81). PRIMORAC: Rogić, Brzoja, Jurjević, Jančić, Ješe, Marković, Perica, M. Colić, Vodopija, Bujić, Malčić. Još su igrali: Stojanov, Zubčić, Jurišić, Mrkić. Trener: Leo Šarić. ŠIBENIK; I. Stanić, Bartolović, Musa, Bandolo, Kalinc, S. Stanić, Banić, Maretić, Roca, M. Slavica, Drito. Još su igrali: H. Slavica, Maleš, Čelić, Živković, Bioke, Rodin. Trener: Zoran Slavica.

Kako Primorac nije odigrao prvenstveni susret 30. kola sa Neretvom u Trećoj HNL-jug , dobili su dopis od povjerenika Treće HNL-jug Ante Plazibata da se susret neće igrati, Neretva već dva kola nije odigrala. Čelništvo Primorca je iskoristilo slobodan termin i odigralo prijateljski susret sa Šibenikom. Pored toga što se odigrao prijateljski susret „upalila" se zvanično i rasvjeta na igralištu Kazimir i Silvio što je povijesni događaj za ovaj uzorni klub i grad Biograd. Na taj način su u klubu jednim „udarcem" dobili više koristi.

Inače što se tiče prijateljskog susreta na terenu, oba trenera Zoran Slavica (Šibenik) i Leo Šarić (Primorac) dali su prigodu svim trenutno raspoloživim igračima na koje računaju u budućim natjecateljskim utakmicama. Primorac je krenuo furiozno, vodili su 3:0 do 25. minute susreta, Bajić je bio strijelac dva, a Vodopija euro gola, da bi kako je vrijeme odmicalo Šibenik, imajući veći izbor igrača, dohvatio neodlučeno 3:3.

-Ovo što Primorčeva uprava radi, kako je stabilizirala i kako vodi klub, je za svaku pohvalu. Pa ljudi moji mi možemo gledati noćne utakmice, hvala vam na svemu, nadam da će na ovom igralištu Kazimira i Silvia, ovdje za dogledno vrijeme godinu - dvije igrati i drugoligaški nogomet, kazao nam je jedan od vjernih pratitelja utakmica Primorca po imenu Šime.

26. travanj 2024 11:06