StoryEditorOCM
SportBLIC RAZGOVOR S JAKOVOM BORČIĆEM TRENEROM JAZINE-ARBANASI

"Dokazali smo da smo za Premijer ligu"!

Piše I.Gjergja
7. svibnja 2017. - 13:20
Jakov.JPG

Poslije prespavane noći, nakon odigranog derbija Jazine-Arbansi i AKK Vern, trener Jazina - Arbansa, Jakov Borčić je „hladan" kao špricer. Uvijek spreman na razgovor,  kazao nam je:

- Igračima sve čestitke, ponijeli su se kao pravi profesionalci. Malo ih je „ljuljao" taj nesretni strah od derbija prije susreta, no jako brzo su počeli na parketu davati sve ono što smo se dogovorili pred utakmicu. Ja za njih i njihov učinak na parketu imam samo lijepe riječi- kazao je Borčić.

Sada ste jako blizu nastupu u Premijer ligi, jeli to cilj?

Igrama, pobjedama i odnosom dokazali smo, a i „otvorili" vrata Premijer lige. Naš se marljivi trening i rad višestruko vratio, dokazali smo i sinoć da možemo i znamo, dali smo svoj maksimum, igrali najzreliju našu utakmicu, nadam se da ćemo je ponavljati i u svim ostalim susretima. Hoće li čelništvo uspjeti sve ostalo posložiti u finacijskom smislu ostaje da se vidi, no na nas u igračkom smislu mogu računati.

Ostaje još do kraja šest susreta?
Meni kao treneru najbitnije zadržati kod igrača koncentraciju na igru, maksimalno ozbiljno ući u svaki susret i izbjeći ozljede da se homogenost ne bi narušila. Vjerujem da ćemo uspjeti.

26. travanj 2024 18:47