StoryEditorOCM
SportNOGOMETNI TURNIR MALLORCA 2017. U ŠPANJOLSKOJ

Pet Zadrana u sustavu veterana IPE!

Piše Ivica GJERGJA
10. svibnja 2017. - 13:55
Mallorca

Na Mallorci u Španjolskoj održati će se šesti "Mallorca Football Tournament" , a odigrat će se u razdoblju od 12. do 15. svibnja. Na njemu će nastupiti, prema dostupnim informacijama, preko 140 momčadi iz 28 zemalja sastavljenih od policijskih službenika, vojnika, vatrogasaca, poreznika i drugih državnih i lokalnih službenika.

U kategoriji veterana nastupit će veteranska reprezentacija MUP-a, u sklopu koje su i članovi, veterani PU Zadar, IPE (Internacionalne policije). Tako će boje veterana IPE Hrvatske pored drugih članova iz policijskih uprava Hrvatske braniti i zadarski nogometaši Josip Pavičić, Slobodan Marušić - Riba, Predrag Verunica, Tonći Pijaca i Marin Marković.

- Odlazak na ovaj turnir svima nama je već nekoliko godina bio velika želja koja nam se konačno ispunjava. Mislim da imamo dobru ekipa iz Hrvatske, koja će nastupiti na ovom vrlo popularnom turniru i vjerujemo svi u uspjeh. U konkurenciji 23 veteranske momčadi, među kojima su i aktualni svjetski policijski prvaci iz nastupa u ruskom Sankt Petersburga prošle godine, te viceprvaci iz rumunjskog Bukurešta, očekujemo prolazak skupine i plasman u četvrtfinale finale nakon čega će mnogo toga ovisiti ne samo o inspiraciji naših najboljih pojedinaca – nogometaša nego i nogometnoj sreći - kazao nam je Josip Pavičić, policijski službenik PU Zadarske.

Nazočili smo jednom treningu koji je na neki način i priprema za predstojeće nastupe na turniru u Mallorci, na golu je bio vremešni Slobodan Marušić – Riba, kome njegovi suigrači jednostavno nisu mogli zabiti gol, taj je bio "prava riba u vodi".

- Radi se, trenira se bez obzira na godine. Važno je da si unutra, pa i branjenje ne možeš zaboraviti. Evo, vidjeli ste, ide mi, samo neka tako bude i na turniru - kazao je Marušić, koji je dosta radi u logističkim smislu za odlazak na turnir zadarskih nogometaša.

24. travanj 2024 23:45