StoryEditorOCM
SportU PLIVAČKOM KLUBU ZADAR

Novih 12 "ribica" naučilo plivati!

Piše Ivica Gjergja
18. svibnja 2017. - 23:46
plivaci.JPG

Plivački klub „Zadar" nakon odrađenih 15 treninga obuke neplivača bogatiji je za 12 malih plivača. Sva djeca, polaznici obuke, za svoj trud i zalaganje na treninzima nagrađeni su majicama, diploma i prigodnim poklonima.Grupu malih neplivača kroz svibanj vodili su treneri Željko Olujić i Maja Štrbac, a na obuci su sudjelovali: Filip Ćoza, Matko Katavić, Luka Korda, Petra Korda, Vito Lenkić, Gabriel Lisica, Gabrijela Mišlov, Antea Perica, Filip Strika, Mia Vujnović, Marin Žepina i Viktoria Žepina.

U klubu su u tijeku prijave za upis i obuku neplivača na bazenu Višnjik. Program obuke neplivača osmišljen je za djecu od četiri i pol godine i starije koja se ne održavaju ili se slabo održavaju na vodi. Cilj obuke je da kroz igru i zabavu djeca savladavaju osnovne elemente (disanje, plutanje, klizanje, rad rukama i nogama) te su nakon obuke samostalniji u vodi. Program obuke neplivača PK Zadar verificiran je od Ministarstva znanosti, obrazovanja i sporta. Nakon završene obuke mali plivači mogu nastaviti s treninzima u školi plivanja u klubu.

 Svi roditelji koji ne žele cijelo ljeto provesti u plitkom pazeći na svoje mališane neka se jave za upis u Plivački klub „Zadar". Za sve informacije i prijave u PK Zadar stoje na raspolaganju na brojevima telefona: 099 803 8521, 098 137 4604, 023 231 783 i putem e-maila na info@pkzadar.hr [HYPERLINK: mailto:info@pkzadar.hr] i anja.pkzadar@gmail.com [HYPERLINK: mailto:anja.pkzadar@gmail.com] [HYPERLINK: mailto:anja.pkzadar@gmail.com [HYPERLINK: mailto:anja.pkzadar@gmail.com]].

19. travanj 2024 11:30