StoryEditorOCM
SportSENZACIJA U ZADRU

Višnjik domaćin nogometnog kampa milanskog Intera!

Piše I. Gjergja
19. svibnja 2017. - 18:50
inter4

Baš kako je bilo i obećano: na novouređenim igralištima na Višnjiku od 9. do 18. kolovoza bit će održan nogometni kamp FC Intera iz Milana!

Treninge će voditi Interovi treneri, njih petero, sa svojim koordinatorom te šest trenera iz Zadra, koji će prethodno biti educirani o načinu rada nogometne škole FC Intera.

Program je podijeljen u dva termina, od 9. do 13. kolovoza i od 14. do 18. kolovoza.

Svi polaznici, dečki i cure u dobi od 5 do 17 godina dobiti će službenu opremu Interovog kampa, Nike gornji dres, hlačice i štucne s pripadajućim ruksakom, narukvicu, službenu diplomu, zajedničku fotografiju i slatki paket sponzora te petodnevno osiguranje za vrijeme trajanja kampa. Rok za prijavu je 30. lipnja.

Plan otvaranja kampa i zatvaranja uz dodjelu diploma i gosta iznenađenja, poznatog hrvatskog nogometaša, bit će naknadno definiran. Najboljim polaznicima pripadaju nagrade i priznanja FC Intera i organizatora. Koordinator treninga će uzeti u obzir sve polaznike koji se budu isticali svojim nogometnim i ljudskim vrlinama, a bit će na spisku za odlazak u središnji službeni kamp Intera u Milanu u Italiju.

- Broj sudionika je ograničen, kompletan paket kampa košta 2.000 kuna, po polazniku za pet dana i plativ je u dvije rate, o čemu će kao i ostalome detaljnije uskoro biti na stranicama kampa. Inače, cijeli ovaj događaj je u kolovozu zamišljen kao lijepa priča koja bi poticala djecu na bavljenje sportom, socijalizaciju i na zdrav način života, a na određeni način je to i dobra promocija grada Zadra, otkrivaju nam Ana Bubić i Anastazio Bajlo u ime organizatora.

Plan rada na kampu:

Početak treninga u 9 sati.

Trajanje prvog treninga 9 - 11:30 sati.

U 12 - ručak

U 13 - animacija, karaoke, kviz, razne edukacije, predah.

U 14:30 - nastavak treninga

U 16 sati – završetak treninga

23. travanj 2024 11:09