StoryEditorOCM
SportU PROLAZU - PREDSJEDNIK NK ŠKABRNJE ZVONKO ŠKARA - HOLCER

"Govorio sam da ćemo biti prvaci, ali mi nisu vjerovali"!

Piše Ivica Gjergjai
20. svibnja 2017. - 14:03
Zvonko Škara - Holcer i bivši predsjednik Hajduka Marin Brbićholcer

Bili smo na jednom treningu NK Škabrnje - igrači na trevnjaku, a u kutu igrališta naoružan osmijehom predsjednik Kluba usamljen nadzire sve. Sjetili smo se jednog detalja, kada je u jednom društvu prije dvije godine govorio da će njegova NK Škabrnja biti prvak u Prvoj županijskoj nogometnoj ligi Zadar i da će igrati kvalifikacije za ulazak u Treću HNL – jug. Bilo je dosta nevjernih Toma koji nisu vjerovali u riječi predsjednika NK Škabrnje, Zvonka Škare - Holcera.

Sada se isti pokrivaju po ušima, ne mogu mu gledati u lice, a on onako pobjednički, kao što je to radio u vojsci kao bivši časnik, odmahuje rukom i kaže:

-Dečki, idemo svi skupa proslaviti osvajanje naslova iako su još dva kola do kraja natjecanja u ligi! Škabrnja ispred svoje pratnje HV Posedraja ima osam bodova viška, a nakon toga čega nas odigravanje kvalifikacijskih susreta za ulazak u Treću HNL-jug, onako ponosno će predsjednik.

Ne znate još s kim ćete igrati u kvalifikacijama, prvenstvo je u tijeku, dokle ćete u kvalifikacijama „dogurati"?

-Ne znamo s kim ćemo igrati kvalifikacije, ući ćemo u njih svim srcem ali i razumom, ako nađemo sponzore da možemo izdržati kvalifikacije i ligu ulazimo u Treću HNL-jug , optimista je Holcer. 

 

20. travanj 2024 16:09