StoryEditorOCM
SportFINALE PRVE ŽUPANIJSKE MALONOGOMETNE LIGE

Varoš na korak do prijestolja - večeras se igra druga utakmica!

Piše Ivica Gjergja
20. svibnja 2017. - 14:13
MNKVaros

U Mocirama je sinoć odigran prvi susret finala Prve ŽMNL. Susret je pobudio velik interes ljubitelja malog nogometa, jer su se u finalu sastala dva trenutno najbolja malonogometna sastava koje Zadar i županija imaju. Oba su bila kompletna, Varoš je izvrsno odigrao obranu, a njegovi dobri pojedinci su znali iskoristiti akcije za zgoditke.

Istina, u prvom dijelu susreta na semaforu je bilo samo 1:0 za Varoš, no još su tri zgoditka polučili „varošanci" da bi kraj susreta završili visokim rezultatom 4:0. Igru Varoši nosili su Župan, Radman i Bugarija, dok kod Tina Goran Burčul nije mogao ništa jer je bio odsječen od ostatka tima. Tinovi strijelci se nisu uspjeli ni jednom upisati u strijelce.

Uzvratni susret je večeras u 21 sati, što će tada učiniti Tin, a što Varoš koja ima veliku prednost u rezultatskom smislu, treba doći u Mocire i nazočiti susretu tim više jer je i humanitarna utakmica za malu Petru Zrilić koja ide na operaciju.

 

TIN - VAROŠ 0:4 ZADAR

- SD Mocire Gledatelja 200. Suci: Domagoj Knez i Zdenko Bakarić. Delegat: Tomislav Radman.

TIN: Čurčija, Jakušić, Katalinić, Mandić, R. Burčul, L. bručul, G. Burčul, Marić, Mrkić, Tulumović. Voditelji: Tiho Knežević i Edo Kvartuč.

VAROŠ: Baričić, Bugarija 1, Oljica, Ješe, Župan 1, Vukić, Radman 1, Klarin, Marić, Lekaj , Jurlina 1, Fatović. Voditelj: Marko Vukić.

Program u Mocirama počinje u 19 sati kada će igrati prvaci Treće ŽMNL Kontrol biro - Samba, u 20 sati Poljica - Gauni i u 21 sat Varoš - Tin.

22. travanj 2024 22:46