StoryEditorOCM
SportBOGAT ČOVJEK, SKROMNI PRVAK

Stipe Miočić će i dalje prati WC u vatrogasnoj postaji

Piše Zadarski.hr
20. svibnja 2017. - 21:13
miocic18-031116

STIPE MIOČIĆ je bogat čovjek i UFC prvak, no ne namjerava ostaviti svoj posao u vatrogasnoj stanici. Posebno mu se sviđa što se tamo nije apsolutno ništa promijenilo od vremena kad još nije niti bio UFC borac. “The Firefighter” je već više puta izjavio kako uživa u svom poslu te da ga namjerava raditi, budući da mu on ne predstavlja izvor zarade, nego nešto u čemu uistinu uživa, piše Index

A posebno mu je zadovoljstvo to što u svojoj postrojbi ima jako dobre prijatelje, s kojima ga druženje u potpunosti ispunjava.  "Oko sebe imam sjajne ljude. Moja supruga je fenomenalna, moja obitelj, prijatelji, timski kolege te također kolege iz postrojbe u vatrogasnoj stanici. Svi me oni drže prizemljenim i jako mi je drago što oko sebe imam takve ljude”, rekao je Stipe tijekom gostovanja u jednom sportskom showu. Mnoge čudi upravo činjenica što je još uvijek dio svoje vatrogasne postrojbe.

Voditelja je zanimalo je li se što promijenilo u odnosu njega i kolega s posla otkako je postao najopasniji čovjek na planetu. Pitao ga je kako izgleda prvi dan na poslu nakon pobjede u UFC borbi.


 

26. travanj 2024 12:10