StoryEditorOCM
SportBILI DOLAZE U BIOGRAD

Mikulić: „Hajduku neće faliti ni „ptičijeg mlijeka" – a mi ćemo pobijediti!

Piše Ivica Gjergja
26. svibnja 2017. - 14:37
galesic

Za odigrati utakmicu treba biti ugođaj, a nogometaši HNK Primorca iz Biograda imat će dobro popunjene tribine u subotu u 17,30 sati na igralištu Kazimira i Silvia kada im u goste dolazi Hajduk II. Istina „hajduci" su osigurali već ranije plasman u Drugu HNL, a Primorac je osigurao ostanak u ligi i dobar plasman na ljestvici .

Razlog da bude dobrog nogometa je borba za prestiž i mogućnost mladim igračima Primorca da u srazu s jakim protivnikom skrenu pozornost na svoje igre. Također igrači Primorca se za ovu sezonu opraštaju od svoje vjerne publike, jer posljednje 34. kolo igraju u Sinju s Junakom sljedeće subote, 03. lipnja.

Prema atmosferi koja vlada u klubu i gradu „adrenalin" tuče sve, ali je u prvom planu korektan i fer odnos oba aktera na utakmici.

-Našim dragim prijateljima iz Hajduka II, za koje svi u ovom našem kraju navijamo, a sada su nam suparnici, na susretu i van njega neće faliti ni „ptičijeg mlijeka". Bit će na svakom koraku „paženi i maženi" no tražim od mojih igrača mušku i fer borbu, pa neka mi pobijedimo. Osjećam da će biti fešta baluna, mi dobro igramo, a gosti također igraju dobro, trebaju navijači doći i nagledati se nogometa koji plijeni, kazao nam je tehnički direktor Primorca, Slave Mikulić.

Susret Primorac - Hajduk II igra se u subotu u 17,30 sati.


 

20. travanj 2024 16:26