StoryEditorOCM
SportMEĐUNARODNI TURNIR SALONA OPEN – SOLIN 2017

Četiri odličja Judo klubu Zadar, Nini Katuši zlato i srebro!

Piše Ivica Gjergja
29. svibnja 2017. - 16:09
Juso salona ZD

U organizaciji Judo kluba Solin održan je Međunarodni judo turnir „Salona Open" – Solin 2017. Na njemu je nastupilo 53 kluba sa 650 natjecatelja iz Hrvatske, Bosne i Hercegovine, Austrije, Kosova, Slovačke, Češke, Slovenije, Crne gore i Poljske. Na natjecanju je nastupilo i 14 članova Judo kluba Zadar predvođenih trenerima Antom Zankijem i Draganom Kneževićem. Kao što je vidljivo iz broja sudionika u velikoj konkurenciji, zadarski judaši su osvojili četiri odličja od čega su dvije zlatne, jednu srebrenu i jednu brončanu medalju.

Tako je u konkurenciji dječaka i djevojčica do 12 godina, Luna Miljanić osvojila brončano odličje. U konkurenciji kadeta i kadetkinja do 18 godina Nina Katuša je osvojila zlatno odličje, dok je u konkurenciji seniora i seniorki Stipe Šestan također osvojio zlatno odličje. I u ovoj konkurenciji je nastupila Nina Katuša te osvojila srebrenu medalju. Na natjecanju su još nastupili i stekli bogato iskustvo: Petar Pavle Visković, Roko Jurić, Damian Vučenović, Đani Peričić, Donat Martinović, Josip Klarin, Donatela Bajlo, Nikola Mikin, Luka Mijić, Marin Zekanović i Grgur Matak.

-Što vam reći nego da smo konačnim uspjehom naših članova zadovoljni, a briljirala je po običaju Nina Katuša koja je „uzela“ zlatnu i srebrnu kolajnu. Ova srebrna je kao zlatna jer je osvojena u kategorija seniora, a Nina je kadetkinja, kazao nam je trener Ante Zanki.

25. travanj 2024 07:27