StoryEditorOCM
KalelargaSTRAŠNA VIJEST POTRESLA NOGOMETNI ZADAR

U 27. godini preminuo mladi vratar Antonio Jurjević

Piše Zadarski.hr
10. lipnja 2017. - 18:48
-nvo

Strašna tragedija pogodila je u subotu jutro nogometni Zadar. Posve iznenada u obiteljskoj je kući preminuo 27-godišnji Antonio Jurjević, dugogodišnji vratar brojnih zadarskih klubova i izdanak nogometne škole NK Zadar za kojega je nastupao u mlađim kategorijama.

Tužna je vijest objavljena i na Facebok stranici Treće lige jug:

- Tužna i šokantna vijest dolazi iz Zadra, bivši golman niza klubova u Drugoj i Trećoj HNL te Zadarskoj ŽNL, Antonio Jurjević iznenada je sinoć preminuo nakon utakmice malog nogometa. Dva njegova brata, Karlo i Josip, igrači su Zadra te njima i obitelji ovim putem izražavamo sućut. Jurjević je nogometnu karijeru započeo kao vratar u mlađoj generaciji Nogometnog kluba Zadar, stoji u objavi.

- Još uvijek ne mogu vjerovati što se dogodilo, nemam snage otići do njegove obitelji koju dugo poznajem. Njegove braća  Karlo i Josip su naši igrači, sva trojica su jako dragi mladići, jedna krasna sportska obitelj, ovo je zaista tragedija. Antonio je sinoć igrao utakmicu malog nogometa na turniru u Smiljevcu. Još tada je rekao da se ne osjeća dobro, ali nitko nije mogao ni sanjati što će se dogoditi, kazao nam je vidno potreseni direktor NK Zadra Svetko Ćustić

- S velikom tugom primili smo vijest da nas je prerano napustio naš bivši igrač Antonio Jurjević. Antonio je prošao sve mlađe kategorije Nogometnog kluba Zadar, a kasnije je kao vratar igrao za Hrvace, Primorac Biograd, Raštane, Zelinu i NOŠK. NK Zadar izražava iskrenu sućut obitelji Jurjević i brojnim prijateljima. Sve naše misli i molitve sada su s vama. Počivao u miru Božjem, zadarski anđele, objavljeno je na službenoj internet stranici NK Zadra.

25. travanj 2024 07:39