StoryEditorOCM
SportKAMP FC INTERA IZ MILANA NA VIŠNJIKU

Dođite na Interov kamp!

Piše I.Gjergja
13. lipnja 2017. - 15:19
press konferencija FC Inter 005

U press centru dvorane „Krešimir Ćosić" održana je konferencija za tisak povodom organiziranja nogometnog kampa FC Intera iz Milana za djevojčice i dječake u dobi od 5 do 17 godina, a koji će se održati od 09. do 18. kolovoza 2017. godine na ŠC Višnjiku.

U ime organizatora nazočili su i obratili se medijima Anastasio Bajlo, Mišel Jelenković i Vedran Ješe, te u ime ŠC Višnjik, direktor Denis Karlović.

- Hrvatska, Dalmacija i Zadar puni su talentirane djece koja igraju nogomet, a ovakvih i sličnih kampova je jako malo, stoga smo se kao dugogodišnji navijači FC Intera odlučili baš za taj klub iz Milana. Prvi kontakti su uspostavljeni preko Darija Šimića, našeg bivšeg reprezentativca i igrača Intera, a nakon odlaska u Milano uspjeli smo i dogovoriti ovaj nogometni kamp za djevojčice i dječake u starosti od 5 do 17 godina- istaknuo je Anastasio Bajlo.

O kampu i načinu treninga te o skupinama nešto više rekao nam je trener NK Arbansa, Mišel Jelenković.

-Kamp će se održati na velikom nogometnom igralištu i četiri manja s umjetnom travom, a treninge će voditi pet trenera koji zajedno sa svojim koordinatorom dolaze iz Interove akademije. Zajedno s njima radit će i šest domaćih trenera koji će biti educirani o načinu rada od strane nogometne škole FC Inter. Sam kamp bit će podijeljen u dvije grupe, svaka do 100 djece, prva grupa od 9. do 13. kolovoza, a druga od 14. do 18. kolovoza. A već sada pokazan je veliki interes za pohađanje kampa, kazao je Jelenković. Cijeli dan će biti pokriven trenažnim procesom, djeca će imati dva treninga dnevno, jutarnji trening, ručak, animacija i edukacije zabavnog karaktera te popodnevni trening.

-Onim polaznicima kampa koji se pokažu kao dobri i perspektivni nogometaši FC Inter će omogućiti odlazak u Milano na dodatne treninge. Ovo je idealna prilika da djeca vide kako je trenirati i kako se radi u velikim svjetskim klubovima, rekao je Vedran Ješe.

Denis Karlović, direktor ŠC Višnjik, kazao je:

-Drago nam je što će jedan veliki klub kao Inter održati svoj kamp u ŠC Višnjik, te se zahvalio organizatorima što su izabrali Višnjik koji osim što omogućava građanima uvjete za bavljenje rekreacijom na svjetskoj razini, s druge se strane okreće i razvoju sportskog turizma kao idealna lokacija za takve manifestacije. Sigurno je da ćemo se ubuduće truditi na Višnjik dovoditi ovakva renomirana imena, kazao je Karlović.

Prijave se mogu obaviti na mailinteracademysamp-Zadar.com

23. travanj 2024 23:13