StoryEditorOCM
SportUZVRATNI SUSRET KVALIFIKACIJA ZA POPUNU TREĆE HNL-JUG

Nema predaje - Škabrnja vjeruje u čudo!

Piše I.Gjergja
14. lipnja 2017. - 21:42
aJakusic2

Kada se pogleda rezultat prvog susreta kvalifikacijske utakmice za popunu Treće HNL-jug, Škabrnja - Zagora 0:2, vidljivo je da je prolaz dalje na dečkima iz Unešića, Zagore, jer uzvratni susret igraju doma, u četvrtak u 17,30 sati.

Zalog od dva gola je velika, koliko smo vidjeli i pratili treninge Škabrnja se ponaša radi i marno i predano trenira kao da je rezultat neodlučeno 0:0. Svi su na svojim mjestima, sve što trener Šime Ivković traži, odradi se. Iskoristili smo trenutak i upitali ga za uzvratni susret, evo što nam je kazao:

-Odmah da se razumijemo, ne idemo u Unešić na izlet. Pače sve ćemo učiniti pa i to da ako ne prođemo dalje skupo ćemo prodati svoju kožu. Idemo se uvjetno rečeno „potući" za bodove iako je na njihovoj strani prednost, domaći teren, dva gola na kontu, no nogomet je ne predvidljiv.

Čuda su moguća pa i to da mi prođemo., priča nam trener Ivković. U rosteru nema izmjena, početi će naspremniji, a to su: J. Škara, Paleka, Brkić, Bacalja, A. Mičić, Jakušić, Kapović, Plecić, I. Bilaver, L. Mičić, F. Bilaver .

26. travanj 2024 10:34