StoryEditorOCM
SportNOGOMETNE NADE

Tino odlazi u Hajduk!

Piše Ivica Gjergja
15. lipnja 2017. - 19:01
Tino pavlovic2.JPG

Jedan 13 - togodišnjak, mladi nogometaš, izniknuo iz „nogometne loze" Pavlović, djed nogometaš Milan, otac Ante i sada igra za NK Škabrnju, a Tino je logičan slijed rekli bi ovog izdanka. Da, „dite" NK Arbansa u mladim uzrastima Tino Pavlović istakao se svojim igrama u napadačkom redu Arbanasa, skrenuo pozornost na svoje igre u ulozi napadača - strijelca sa preko 50 postignutih zgoditaka u raznim natjecanjima (prvenstvo, kup) te mu je ubrzo došao poziv od Splitskog Hajduka.

Naime, trener Ante Puljiz ga je pozvao da odigra jednu utakmicu za mlađe pionire Hajduka, odigrali su susret protiv Solina, a Tino je namjestio drugi gol i bio među najboljima. Zadovoljan je Puljiz njegovim „izdanjem" i igrom, igrao je Tino cijelu utakmicu baš po trenerovom ukusu. Tino, već sada u džepu ima poziv i treba krajem kolovoza ove godine opet ići u tabor Hajduka, gdje će ostati 10 dana na njihovim treninzima. Nakon toga uslijedit će definitivan dogovor oko škole i preseljenja u Hajduk iz Splita.

-Tino je veliki potencijal, pored toga što dobro barata loptom izuzetno je brz. Voli raditi i sigurno je da će još dosta napredovati. Ima takav start i brzinu da je jednostavno neuhvatljiv, kazuje za Tina njegov trener Marijan Maruna. Nedavno je iako nogometaš na prvenstvu grada Zadra u atletici postigao odličan rezultat, bio je treći što sve govori.

25. travanj 2024 12:35