StoryEditorOCM
SportŽUPAN BOŽIDAR LONGIN PRIMIO KOŠARKAŠE JAZINE-ARBANASE

Longin: Pomoći ćemo koliko je moguće!

Piše I.Gjergja
16. lipnja 2017. - 10:50
prijem

Nakon što su „furiozno“ ušli u Premijer ligu KK "Jazine- Arbanasi" primio je igrače i vodstvo kluba, župan Božidar Longin.

-Čast mi je i veselje biti danas u vašem društvu. Povod vašem dolasku vaš je izuzetan uspjeh koji vam je donijela vaša upornost, entuzijazam i neumoran rad. Nakon što ste tri godine za redom bili prvaci A - 2 lige Jug, sljedeće godine igrat ćete među članovima košarkaške elite Republike Hrvatske, igrat ćete u Premijer ligi, iskren čestitke, ali i prigoda da vam poželim puno sreće, kazao je župan Božidar Longin i dodao: -Svjesni ste, znam, da je ulazak u elitno društvo veliki uspjeh, ali da plasman među najbolje donosi i veliku odgovornost te da je pred vas stavljena još veća i teža zadaća. Morat ćete, dragi igrači, uložiti veće napore, trenirati više, popularno rečeno, „gristi“ još više. U tome imate potporu i svoga kluba, svojih obitelji, navijača, svih nas, rekao je župan i obećao kako će Zadarska županija u skladu sa svojim financijskim mogućnostima i ove godine pomoći rad kluba.

U ime igrača i vodstva KK Jazine Arbanasa na prijemu se zahvalio predsjednik Dan Marinović koji je kazao kako bez financijske pomoći Grada i Županije klub neće moći napredovati, jer su troškovi veliki. Zahvalio je županu Longinu na njegovom velikom angažmanu i doprinosu u Hrvatskom košarkaškom savezu i zadarskoj košarci.

-U ime našega kluba želim vam puno uspjeha u radu, da Zadarsku županiju dignete na još veću razinu, posebno u gospodarskom dijelu, što će biti od značaja i našim klubovima, rekao je uz ostalo Marinović i uručio županu košarkašku loptu na dar.

Na prijemu košarkaša su bili nazočni i zamjenici župana Šime Mršić i Šime Vicković, kao i pročelnik Upravnog odjela za društvene djelatnosti Ivan Šimunić.

27. travanj 2024 03:42