StoryEditorOCM
SportNOVI UGOVOR ČEKA NA POTPISIVANJE

Aramis Naglić ostaje trener KK Zadar

19. lipnja 2017. - 16:30
trening_kk_zadar-310117

Aramis Naglić ostaje na klupi košarkaša Zadra! Istina, vijest još nema službenu potvrdu, međutim, informacija nam je pristigla iz Jazina, gdje je čini se na stolu već pripremljeni ugovor koji čeka na potpis. Zadnju pak riječ, prema našem izvoru ima Branko Skroče sportski direktor, koji izgleda oteže staviti "točku na i", ali, nismo uspjeli otkriti iz kojeg razloga mu se ne žuri.

-Nemojte me krivo razumjeti, ne bih na tu temu ništa govorio, jedino mogu ponoviti ono što sam rekao i ranije, razgovori su se vodili. Uz to, Zadar je institucija koju valja poštivati i cijeniti - kratko će Naglić.

Ono što valja istaknuti jest činjenica da bi se što skorijim zaključivanjem priče s trenerom, pokrenulo podosta toga oko momčadi koju očekuje nastup u regionalnoj ABA ligi i Prvenstvu Hrvatske. Nadalje, postavlja se i pitanje olakog izdavanja ispisnice dvojici igrača, Ivanu Vranešu i Mariju Špaleta, ako se zna da je upravo Skroče bio zagovornik zadarskih snaga, međutim, po tom pitanju i njemu su konci odavno ispali iz ruku. Javnost, je nestrpljiva jer malo tko želi da se momčad i stručni stožer "skrpaju" u zadnju i trenutak što nikad nije bila niti može biti dobra opcija, ukoliko se želi ozbiljno raditi.

Naglić, je u svim istupima u javnosti isticao kako je potrebno što prije posložiti sve kockice u mozaiku, s ciljem da se izbjegnu turbulencije tijekom sezone.

 

19. travanj 2024 18:56