StoryEditorOCM
SportPROZIVKA IGRAČA, PRIMORAC KRENUO U PRIPREME

Predsjednik Banić: Želimo biti bolji nego prošle godine!

Piše Ivica Gjergja
11. srpnja 2017. - 17:42
Prim prip1

Na igralištu Kazimira i Silvia u Biogradu novi-stari trener Dragan Blatnjak sa svojim pomoćnicima Markom Moravčićem i Radenkom Šimunovim izvršio je prozivku igrača za predstojeće prvenstveno natjecanje u Trećoj HNL-jug. Prije njega predsjednik Darko Banić je sve pozdravio i kazao:

- Od danas se počinje raditi, trenirati i nadam se dobro pripremiti za nastupajuće natjecanje u Trećoj HNL-jug. Znam da možete i hoćete, ostaje vam raditi marljivo na treninzima. Digli smo ljestvicu više i tražimo da se rezultat na kraju prošle sezone nadmaši ili barem ponovi. Uprava će svoje obveze ispunjavati, a od vas još jednom tražimo kontinuiran rad kako bi što bolje igrali u prvenstvu, kazao je Banić.

Trener Dragan Blatnjak je iznio plan i program priprema koje će se odvijati na igralištu Kazimira i Silvija, a prijateljske pripremne utakmice igrati će se na nekoliko destinacija. Nakon devetodnevnih priprema prvi susret je sa Dugopoljem 19. srpnja, a 26. srpnja ide se u Šibenik, dok se 29. srpnja igra sa Zadrom u Biogradu.

Na pripreme su se odazvali: Lovre Rogić, Mate Stojanov, Antonio Tuta, Mateo i Marko Colić, Antonio Brzoja, Nikola Marić, Nikola Jurišić, Luka Vodopija, Domagoj Perica, Josip Galešić, Toni Mrkić, Marino Jurjević, Mate Šarin, Toni Lokin, Jan Marcijuš, Ivan Paponja, Mate Bajić, Martin Bačkov, Šime Marković, Mateo Katuša, Vedran Ješe, Roko Pelicarić, Anton Rašić, Antonio Lipotić.

24. travanj 2024 04:32