StoryEditorOCM
SportMALONOGOMETNI TURNIR „LISIČIĆ 2017“

Heroji Vodice „osvojili“ Lisičić!

Piše Ivica Gjergja
22. srpnja 2017. - 13:10
drugi 4 asa.JPG

Nakon 15 natjecateljskih večeri i 30 malonogometnih klubova završen je turnir „Lisičić 2017“. Heroji Vodice su u finalnoj utakmici porazili domaću momčad 4. Asa Lisičić.

Gotovo 800 gledatelja je nazočilo finalnoj večeri, a organizatori su se pobrinuli da svi obožavatelji malognogometa uživaju u bogatoj spizi i dobroj kapljici. Lisičić je bio „epicentar“ svih malonogometnih zbivanja u cijelom benkovačkom kraju.

Nakon jedne solo akcije Duje Marin zabija za vodstvo Vodica 0:1. Nakon 11 minuta gosti opet zabijaju, ali ovaj put Orlović vodi glavnu riječ. U 24 minuti su se popeli do 1:3, a zgoditak je postigao Stipe Klarin. Za 1:4 pridružio mu se prezimenjak Leo u 29 minuti. Vodičanima sve polazi za "nogom", čvrsto i postojano stoje na terenu, a Mario Orlović dirigira cijelu igru te je ujedno na kraju susreta bio proglašen igračem susreta i turnira.

-Znali smo snagu gosta iz Vodica i čestitamo im na osvojenom turniru, a ovim putem bismo se željeli zahvaliti našim vijernim navijačima na bodrenju, kazao je uvijek iskreni Kristijan Bačić, kapetan 4. Asa Lisičić.

-Hvala divnoj publici lijepo su nas primili i navijali te pozdravljali dugotrajnim aplauzom nakon zgoditaka, bili smo bolji i zasluženo ćemo slaviti, kazao je Mario Orlović, najbolji igrač Heroji Vodice.

Domaćini su za sve goste ispekli junca na ražnju od preko 140 kilograma, a glavni kuhari su bili šef Bore i Mile.

- treba pohvaliti organizatore jer su to mladi dečki koji apsolutno ništa ne prepuštaju slučaju i hvala im na tome. Nadam se da će i sljedeću godinu biti isto ovako, ako ne i bolje – kazao je Tome, jedan od gledatelja.

Uz malonogometni turnir organizirana je i Lisička alka gdje su pobjedu odnijeli Toni i Dodo, a drugo mjesto su osvojili Ivan i Mateo Čerina

Finale

4.ASA LISIČIĆ – HEROJI VODICE 2:5

LISIČIĆ – Malonogometno igralište u mjestu

Gledatelja 800

Suci: Šime Žilić i Ivan Čerina

4. ASA LISIČIĆ: Mario jarmanović, Šitum, T. Bačić, Lučić, Piplica, Rašić, M. Jarmanović, Peraić, M. Bačić 1, Rakić 1 Voditelj: Antonio Lučić

HEROJI VODICE: Babac, Bašić, Škugor, Orlović 2, S. Klarina 1, L. Klarin 1, Strikoman, Marin 1, Junaković. Voditelj: Iko Bašić.

Susret za treće mjesto:

MNK BENKOVAC CORTO CAFE – MALI JAPAN RAŽINE 2:0

MNK BENKOVAC CORTO CAFE: Zrilić, Petrić, Žilić, Kulaš 1, margarin, Guzić 1, Čirjak, A. Zdrilić, Katuša, Miletić, Voditelj: Ante Ljutić

MALI JAPAN RAŽINE: Rak, Medo, Marčić, Burazer, Vukorepa, Španja, Višnjić, Šmit, Vrlić, Kunčić. Voditelj: Ante Kosor.

Benkovčani predvođeni kapetanom Marinom miletićem zasluženo su porazili svog suparnika i osvojili treće mjesto na turniru.

-Ovako se bodri i navija, divna publika ali i kompletno ozračje na turniru u Lisčiću, koji postaje centar malog baluna za ovaj kraj, kazao je kapetan MNK Benkovac CC Marin Miletić.

Najbolji sastavi i pojedinci:

Prvo mjesto pokal i 10000 kuna osvojio je Heroj vodice,

Drugo mjesto pokal i 4000 kuna osvojilo je 4.Asa Lisičić,

Treće mjesto pokali 2000 kuna osvojio je MNK benkovac Corto cafe

Mali Japan ražine sljedeće godine ulazi u natjecanje bez plaćanja kotizacije

Najbolji igrač turnira - Mario Orlović (Heroji vodice)

Najbolji vratar turnira - Tomislav Strikoman (Heroji Vodice)

Najbolji strijelac - Tino Junaković

Inače nagrade i priznanja podijelili su Marko Bačić - Bili, gradonačelnik Benkovca Tomislav Bulić, Branko Kutija, Ivan Bačić, Luka Golem i Slavko Zurak.

22. travanj 2024 18:00