StoryEditorOCM
SportMALONOGOMETNI TURNIR „STIPE BRKLJAČA 2017“

Bakljada za Stipu Brkljaču u Slivnici

Piše Ivica Gjergja
24. srpnja 2017. - 14:08
brkljaca 2 (2).JPG

Prisjećajući se i čuvajući uspomenu na mještanina, nogometaša Stipu Brkljaču, šestu godinu za redom, njegovi prijatelji u Slivnici organiziraju malonogometni turnir "Stipe Brkljača 2017".

Stipi u čast igra se memorijalni malonogometni turnir, a nastupaju ekipe za koje je igrao. Na ovogodišnjem turniru, koji će trajati tri dana, nastupit će 12 momčadi: Slivnica, Pravosuđe, Debeljak – Veterani, Radovin, Suhovare, MNK Slivnica, Ždrilo, Grgurice, PU Zadarska Postaja prometne policije, Podgradina, Jovići, te Posedarje.

Svojevrsna atrakcija bit će ženski mali nogomet na kojem će se sastati malonogometne ekipe Dream team i Super čiks, koje će, vjeruju organizatori, dostojno prezentirati mali nogomet.

Turnir je pozivni, igra se u sustavu 5+1, bez kotizacije tri dana, a počet će 28. srpnja u večernjim satima. Prije početka turnira održat će se misa za Stipu u kapeli Svetog Mihovila neposredno uz malonogometno igralište.

Dva prva dana igrat će se izlučni susreti, a trećeg dana turnira predviđeno je finale i fešta. Nakon finala Stpini prijatelji iz Slivnice najavljuju kako će posebnim programom njihov Stipe "Zauvik ostati nebo iznad nas" tijekom kojeg će se upaliti 29 baklji, koliko bi godina da Stipe danas imao.

24. travanj 2024 14:40