StoryEditorOCM
SportPRIJATELJSKA UTAKMICA

Nogometaši Primorca odigrali drugu prijateljsku utakmicu

Piše Ivica Gjergja
27. srpnja 2017. - 22:45
detalji

ŠIBENIK – PRIMORAC 1:1

ŠIBENIK – Igralište NK Šibenika. Gledatelja 150. Sudac: Dino Papak.

Strijelci: 1:0 I. Stanić (25), 1:1 Galešić (75).

ŠIBENIK – P. Stanić, I. Stanić, Glavaš, Ćosić, Prekpalaj, Musa, Prota, Fuštin, Maleš, Pogrančić, Čelić. Još su igrali: Žitnjak, Perica, Imširović, Galešić, Banić, Bulić, Maretić, Ljubičić, Brito, Abramović. Trener Zoran Slavica.

PRIMORAC: Rogić, Ješe, Marković, Iveljić, Zelić, Marcijuš, Paponja, Bubnjar, Bajić, Majić, Marić. Još su igrali: Stojanov, Galešić, Brzoja, Katuša, Perica, M. Colić, Colić, Mrkić, Jurišić, Vodopija. Trener: Dragan Blatnjak.

Nogometaši Primorca su odigrali drugu prijateljsku utakmicu u nekoliko dana, a sa onim što su u Šibeniku prikazali trener Dragan Blatnjak je zadovoljan, mada kako i sam kaže ima još prostora za napredak. Rekao je da su opet njegovi primili zgoditak iz prekida, a to im se događa već nekoliko puta sa čime nije zadovoljan. No jednim je zadovoljan to što nisu izgubili i što je Galešić postigao izvrstan zgoditak. Do početka natjecateljskog dijela u Trećoj HNL –Jug dosta je dana za pripreme i otklanjanje uočenih nedostatak kod igrača te misli i vjeruje da će sve „leći“ kako treba u timu. Jedan i drugi trener su dali svim igračima priliku da se okušaju i pokažu što mogu u ovom trenutku.

25. travanj 2024 14:21