StoryEditorOCM
SportMALONOGOMETNI TURNIR „STIPE BRKLJAČA 2017“

Turnir otvaraju Slivnica – Radovin u petak!

Piše Ivica Gjergja
27. srpnja 2017. - 20:20
detalj iz igre

Na ovogodišnjem turniru koji će trajati tri dana nastupit će 12. momčadi Slivnica, Pravosuđe, Debeljak – Veterani, Radovin, Suhovare, MNK Slivnica, Ždrilo, Grgurice, PU Zadarska Postaja prometne policije, Podgradina, Jovići, Posedarje. Na njemu će biti svojevrsna atrakcija od ženskog malog nogometa sastati će se malonogometne ekipe Dream team i Super čiks, koje će vjeruju organizatori dostojno prezentirati mali nogomet. Inače turnir je pozivni, igra se u sustavu 5+1, bez kotizacije traje tri dana, a početi će večeras - 28. srpnja u večernjim satima. Prije početka turnira održati će se misa za Stipu u kapeli Svetog Mihovila neposredno uz malonogometno igralište.

Dva prva dana igrati će se izlučni susreti, a trećeg dana turnira predviđeno je finale i fešta. Još jednom što se tiče fešte nakon finala prijatelji Stipe iz Slivnice najavljuju kako će posebnim programom i prigodnom koreografijom njihov Stipe "Zauvik ostati nebo iznad mene". Pozvani ste svi, dođite u divno mjesto Slivnicu, nazočite utakmicama uživajte, a koje će vam ponuditi svoje uz mali balun posebnosti, a biti će upaljeno 29 baklji koliko bi godina da Stipe danas s nama imao.

Donosimo kompletan raspored za petak i subotu. Čast da turnir otvore pripao je momčadi domaćina Slivnici i Radovinu. Inače 12. momčadi podijeljene su u četiri skupine.

 

Raspored petak:

U 20 sati Slivnica-Radovin,

U 20,45 sati Jovići – Ždrilo,

U 21,30 sati Slivnica – Grgurice,

U 22,15 sati Jovići – Posedarje,

U 23 sata Radovin – Grgurice,

U 23,45sati Ždrilo – Posedarje.

 

Raspored subota:

U 20 sati MNK Slivnica – Suhovare,

U 20,45 sati Posedarje – Debeljak,

U 21,30 sati MNK Slivnica – Pravosuđe,

U 212,15 sati Podgradina – PU Zadar,

U 23 sata Suhovare – Pravosuđe,

U 23,45 sati Debeljak – PU Zadar.

26. travanj 2024 05:54