StoryEditorOCM
SportPRIJATELJSKA UTAKMICA

Primorac za gol bolji od Zadra

Piše Ivica GJERGJA
30. srpnja 2017. - 12:36
Detalj iz igre Primorac Zadar

PRIMORAC - ZADAR 1:0

BIOGRAD - Igralište Kažimira i Silvija. Gledatelja: 100. . Sudac: Goran Agičić. Pomoćnici: Damir Dukić i Zoran Mitrović. Strijelac: 1:0 Marić(7).

PRIMORAC: Rogić, Zelić, Ješe, Galešić, Marković, Mar. Colić, Paponja, Iveljić, Marić, Majić, Bajić. Još su igrali: Stojanov, Brzoja, Jurjević, Markić, Perica, Katuša, Šarin, Jurišić, Bubnjar, Mat. Colić. Trener: Dragan Blatnjak.

ZADAR: Gluić, Šare, Tokić, Jerbić, Smokrović, Župan, Ninčević, Jurić, Torbarina, Rončević, Ivičić. Još su igrali: Pranić, K. Jurjević, M. Jurjević, J. Jurjević, Viduka, Anić, Verunica, Brlić, Gagula, Šimurina, Zdrilić. Trener: Leo Burčul.

U prijateljskoj utakmici gledatelji su  vidjeli  ono najbolje od nogometa što Zadarska županija ima, Zadar i Primorac. U utakmici su oba trenera Leo Burčul (Zadar) i Dragan Blatnjak (Primorac) pružili svim raspoloživim igračima prigodu, da u jednoj dinamičnoj i kvalitetnoj utakmici pokažu što mogu ovog trenutka i na koga se može računati za dalje.

U početnoj fazi igre, ali i gotovo cijelo prvo poluvrijeme, Primorac je bio dominantniji, a zgoditak, na kraju se vidjelo pobjedonosni, postigao je Marić u sedmoj minuti nakon lijepe kombinacije napadačkog reda.

Imali su domaćini još prigoda, no mreža Gluića je ostala netaknuta. Pred kraj (deset minuta prije) Zadar je imao prigodu preko mladog Verunice, bez uspjeha. Do kraja pripremnog perioda ima još dosta vremena i vjeruje se da će oba sastava biti spremna za natjecanje u trećoj HNl-Jug. 

19. travanj 2024 02:57