StoryEditorOCM
SportMALONOGOMETNI TURNIRI DILJEM ŽUPANIJE

Utakmica kao gljiva poslije kiše!

Piše Ivica GJERGJA
31. srpnja 2017. - 13:39

U ove ljetnje dana svojevrsna "ponuda" osim turizma je i mali nogomet, kojega ima gotovo u svakom prigradskom, gradskom i seoskom mjestu diljem županije. Turniri su razbibriga nakon umora na plažama i u poljodjelstvu. Donosimo rezultate tri turnira.

MALONOGOMETNI TURNIR "OLUJA KUP" Šestica Stanova i Konobe kamen!

Na predjelu grada u Kampo kaštelu odigrane se utakmice trećeg i četvrtog dana. U obje kategorije U-12 i seniora najbolji su bili kod seniora Stanovi, koji su porazili Kampo kaštelo, a kod U-12 Konoba kamen. Rezultati: Treći dan natjecanja: U - 12: Kampo Kaštelo - Dasiaddo 3:2, Sveti Mihovil - Plovanija 1:1, Dasiaddo - Škabrnja 2:5. Seniori Sinjoretovo - Konoba Kamen 3:6 Četvrti dan U -12: Lloyd - Dasiaddo 4 :1 , Bibinje - Vrsi 0:3. Seniori Dalmatinac - Banj 6:0, Kampo Kaštelo - Stanovi 1:6

MEMORIJALNI TURNIR "DAMIR ŠOŠA" Biro sve kontrolira!

U Kruševu na malonogometnom turniru "Damir Šoša" odigravaju se utakmice varoši iz mjesta ali i seniorske. Rezultati: Varoški tuirnir: Lokve seka – Aleluja Jurjevići 5:2( Maričić 2, Bogatić 2, Tot/ G. Jurjević, R. Jurjević). Seniori: Lisičić – Vrčevo 2:0 (Nimac, Lučić), Kontrol biro – Pridraga 4:2(Škoda 2, Jurlina, Zanki/Čulina).

MALONOGOMETNI TURNIR "ANTE BALJAK - PAJO" LOVINAC Šestica Lovinca!

Tri su susreta još odigrana na malonogometnom turniru "Ante Baljak – Pajo" i sve su bile zanimljive i interesantne. Najuvjerljiviji je bio Lovinac koji Vlaškom tigru udijelio čistu šesticu. Veterani su bili bolji od Briševa, pala je trica, a Young boys je bio bolji od Suhovara gdje je i tu pala trica. Rezultati: Lovinac – Vlaški tigar 6:1, Veterani – Briševo 3:1, Young boys – Suhovare 3:1.

 

18. travanj 2024 05:43