StoryEditorOCM
SportNOGOMETNA REPREZENTACIJA NA STANOVIMA

Stiže Italija, igrat će prijateljski nogometni susret s Hrvatskom 9. kolovoza u razredu U-19!

3. kolovoza 2017. - 16:13
reprezentacija_nogomet11-02

Hrvatski nogometni Savez i NK Zadar odavno su postigli dogovor kako će na Stanovima gostovati jedna od naših reprezentacija, pa ćemo 9. kolovoza, moći gledati prijateljski susret Hrvatske i Italije u razredu U-19.

- Riječ o iznimno darovitim izabranim vrstama na obje strane , držim, kako vrijedi doći na zadarski stadion, koji je zalaganjem vodstva kluba, te zahvaljujući sponzorima i Gradu Zadru, podosta osvježen. Uz to , nakon dugo godina ( 1997. op.p.), na našem travnjaku će istrčati hrvatski reprezentativci. To je za nas velika čast, sve je pripremljeno, utakmica praktički može početi – kazao je Sveko Ćustić, direktor NK Zadar.

Reprezentativci Italije će dan ranije sletjeti u splitsku zračnu luku Resnik , potom će autobusom do hotela "Panorama", neposredno uz šibenski most, dok će u poslijedpodnevnim satima, odraditi trening na Šubićevcu.

- Nakon noćenja u Šibeniku, reprezentativci Italije će doći na ručak u hotelu "Kolovare" gdje će odmarati do početka utakmice – izvijestio je prof. Josip Bajlo, domaćin mladim "Azzurima".

Utakmica se igra u srijedu s početkom u 18.30 sati.

27. travanj 2024 06:44