StoryEditorOCM
SportNOGOMETNA UTAKMICA U BIOGRADU

Bez pobjednika u prijateljskom srazu!

Piše Ivica GJERGJA
5. kolovoza 2017. - 10:20
DETAAAAALLL

PRIMORAC – ZAGORA 2:2

BIOGRAD – Igralište Kazimir i Silvio. Gledatelja 100. Sudac: Damir Adžić-Kapetanović.

Strijelci: 1:0 Marić (34), 1:1 Stojak (48), 2:1 M. Colić (56), 2:2 Maleš (70).

PRIMORAC: Rogić, Brzoja, Galešić, Zelić, M. Colić, Paponja, Iveljić, Bajić, Majić, Marić, Katuša. Još su igrali: Tuta, Perica, Marković, Mrkić, Mateo Colić, Jurišić, Bubnjar, Jurjević. Trener: Dragan  Blatnjak.

ZAGORA:  Vukić, A. Pirja, Pleština, Brnadić, Pezo, Ljubić, Stojak, Bitunjac, N. Vučemilović, B. Vučemilović, Jurišić. Još su igrali: Ćaleta, Matetić, Rodić, Borozan, T. Matetić, Mudražija, Klisović, Kranjac, Š. Maleš, Čular, Škomrlj. Trener: Davor Višić.

Oba trenera su pružila priliku svim igračima na koje računaju u nadolazećem prvenstvenom natjecanju u Trećoj HNL-Jug, da utvrde koliko objektivno mogu dati. Domaćini su imali više od igre, a iz takve je i pao lijepi zgoditak Marića, no gosti se ne predaju i poravnavaju preko Stojaka u početku drugog dijela susreta. Mateo Colić je izvrsnim zgoditkom (eurogolom) doveo Primorac u vodstvo  u 56. minuti, da bi gosti preko Šime Maleša poravnali. Kada se uzme sve, pravedan je ishod ove prijateljske utakmice u kojoj nije bio primaran rezultat – pobjeda, nego da se vidi što je do sada učinjeno na planu igre.

26. travanj 2024 14:01