StoryEditorOCM
Sport„OLUJA KUP 2017" DJEČJI TURNIR

Škabrnja zasluženo prva!

Piše Ivica GJERGJA
7. kolovoza 2017. - 21:51

U subotu je odigrano finale dječjeg turnira U-12 na kultnoj Mornarici u gradskom predjelu Kampo kaštelu. Opravdalo je očekivanja svih koji su došli na njega u ulozi igrača ili gledatelja. Snage su odmjerili Lloyd i Škabrnja, gdje su u neizvjesnoj i zanimljivoj utakmici slavili mladi dečki trenera Stipe Pavičića iz Škabrnje, a rezultat za pobjednika bio je 3:2. Pa da krenemo redom, Lloyd je imao velikih 2:0, a oba je zgoditka postigao raspoloženi Bepo Sudinja.

Dojma smo kao da su prerano počeli slaviti, igru u svoje noge uzimaju igrači Škabrnje pa je prvo smanjenje vodstva pogodio Josip Brkić, dok je s dva pogotka Luka Škara odveo ekipu Škabrnje u pobjedu i doveo ih na postolje. Škabrnja je prva Lloyd drugi.

Za najboljeg vratara proglašen je Bernard Zrilić, najbolji strijelac bio je Bepo Sudinja, dok je najbolji igrač bio Luka Škara. Osvajanjem trofeja momčad Škabrnje je na tronu naslijedila prošlogodišnje pobjednike u ovoj kategoriji, Dalmatinca iz Crnog.

- Moji dečki su pokazali i prikazali najviše, iako smo u početku finala malo „štekali" jako brzo smo se „ušaltali" u naš način igre koja nam je donijela pobjedu. Čestitao bi mojima no i dečkima iz Lloyda koji su igrali fer i korektno, ovaj put nisu imali sreće. Kada imaš najbolju momčad najboljeg igrača moraš biti zadovoljan, a ja to jesam, jer se rad i trud, angažman mojih dečka isplatio i na ovom turniru, sijao je od zadovoljstva Stipe Pavičić, trener mladih Škabrnje.

Momčad Škabrnje: Joško Škara, Filip Škara, Luka Škara, Frane Jurjević, Toni Jurić, Mitar Pavičić, Anton Bilaver, Kago Bilaver, Josip Brkić.

 

22. travanj 2024 20:18