StoryEditorOCM
SportNOGOMET PRIPREME I TRENING REPREZETACIJE U-19 U SABUNIKAMA

Privlačani pružili sve mladim vatrenim!

Piše Ivica Gjergja
8. kolovoza 2017. - 16:35
jarni

Za NK Sabunjar nije bilo ljepšeg dara i prigode osim ove koju su napravili izbornik Robert Jarni i njegov stručni stožer sa U-19 reprezentaciom kada su jučer trenirali na njihovom igralištu Sabunikama. Reprezentaciju je primio predsjednik Sabunjara Dragan Glavan, a bili su tu njegovi suradnici načelnik općine Gašpar Begonja. Zahvalio se Dragan velikom „vatrenom„ Robertu Jarniu što su došli kod njih trenirati i pripremiti se za susret. Nakon toga su Robert Jarni sa trenerima Sašom Glavašem i Ivicom Solomunom odradili prvi trening pred susret s Italijom u Zadru, a radili su na taktičkim varijantama kojima će parirati jakim Talijanima.

-Čeka nas teška utakmica sa Talijanima, ovdje u Privlaci - Sabunikama zadovoljan sam uvjetima koje imao na trening, hvala domaćinu, kazao je kratko Jarni i otišao na trening.

Podsjetimo da U-19 sutra (srijeda) na igralištu Stanovima u 18,30 sati igra prijateljsku utakmicu sa reprezentacijom Italije. Zanimljivo da je to nakon punih 20 godina (zadnja je bila juniorska reprezentacija Švicarske od koje smo izgubili 0:1) da jedna hrvatska selekcija dolazi u Zadar. 

18. travanj 2024 04:39