StoryEditorOCM
SportSVE JE SPREMNO ZA PRIJATELJSKI OGLED NOGOMETNIH REPREZENTACIJA

Mladi reprezentativci posjetili i grob Hrvoja Ćustića

8. kolovoza 2017. - 17:01
acustic

U Stanovima je sve spremno za prijateljski ogled nogometnih reprezentacija, Hrvatske i Italije ( U-19), koji mnogi očekuju s velikim nestrpljenjem. Među takvima je i izbornik Robert Jarni, koji je iskazao veliko zadovoljstvo što je ponovno na stadionu koji mu je oduvijek bio "vrući teren".

- Istina, osjećam se odlično jer smo svi na okupu, došlo je 20 igrača koji će imati prigodu zaigrati na terenu koji je , ističem, za mene uvijek bio izazov zbog specifičnog ozračja. O Italiji? Nedvojbeno riječ je o velikom suparniku kojem ćemo suprotstaviti generaciju igrača rođenih 1990. godine. U Japanu smo nedavno bili s godinu mlađim uzrastom. Ono što me je oduševilo kod njih jest pristup treninzima i znam da s nestrpljenjem čekaju utakmicu koja će biti i te kako zanimljiva – kazao je Jarni dometnuvši kako mu je o profilu reprezentacije, odnosno, igračama ponaosob kazivao Ferdo Milin kojeg je naslijedio na mjestu izbornika.

-Jedno veliko hvala Ferdi koji me do u detalje upoznao s mogućnostima igrača koji će vjerujem pred uvijek temperamentnom zadarskom publikom pružiti najviše što u ovom trenutku mogu – govori Jarni.

U ime domaćina NK Zadar, na press konferenciji nazočnima se obratio Svetko Ćustić, predsjednik kluba, koji nije skrivao emocije glede dolaska hrvatskih i talijanskih reprezentativaca.

-Zahvaljujem gospodinu Jarniju, našem " vatrenom " i ljudima iz Hrvatskog nogometnog saveza što nakon punih dvadeset godina možemo ugostiti jednu od naših reprezentacija. Drago mi je što dolaze u trenutku kad je po mnogo čemu vidljivo da se NK Zadar pomalo vraća tamo gdje mu je mjesto, odnosno, računam da ćemo u vremenskom razdoblju od 2- 3 godine, opet među velikima. Objema reprezentacijama želim da se u našem gradu osjećaju kao kod svoje kuće, mi smo učinili sve da im boravak bude što ugodniji – kazao je Ćustić.

Prije nego je došao na stadion izbornik Jarni, zajedno s mladim reprezentativcima, posjetio je grob Hrvoja Ćustića tragično preminulog nogometaša, gdje su položili cvijeće i upalili svijeće.

Što se tiče ulaznica, Roman Morović, glasnogovornik kluba iskazao je zadovoljstvo prodajom koja ide odlično, uz napomenu kako će se i na dan utakmice moći nabavti karte, na blagajni stadiona.

Utakmica se igra u srijedu s početkom u 18.30 sati.

16. travanj 2024 08:05