StoryEditorOCM
SportTRGOVAČKI LANAC TOMMY ULAZI U KOŠARKAŠKI KLUB ZADAR

U KK Zadar najviše se vesele činjenici da bi Tommy mogao privući i druge ulagače

10. kolovoza 2017. - 11:55
zadar_cibona18-210516

Splitski trgovački lanac Tommy , odavno je prisutan na zadarskom području, onda doista nikoga ne bi trebala začuditi vijest kako će sredinom rujna , čini se i službeno zakoračiti u Jazine, u Košarkaški klub " Zadar". Priča se krenula otvarati otkako je u javnosti objavljen poziv dioničarima, za Glavnu Skupštinu kluba, koja će se održati 12. rujna. U njemu se među predloženim članovima novog Nadzornog odbora nalazi i Dario Mamić,  zaposlenik Tomislava  tvrtke " Tommy", koji je  bio jedan od značajnijih dioničara Hajduka. Nevojbeno poznati poduzetnik je u Zadru, konkretno košarci, osjetio novi prostor u kojem će moći spojiti sport i posao, jasno, korz markentinšku prizmu. Valja kazati, kako je upravo Tommy pravo osvježenje kad je trgovinama riječ, isto tako primjetno je da se njihova prodajna mjesta gotovo u svim zadarskim kvartovima. Onda ne treba previše zbrajati zašto je Tommy odabrao KK Zadar, odnosno, Jazine i Višnjik kao mjesta na kojima će se povezati s građanima Zadra i zadarske Županije.

-Nama je osobito zadovoljstvo što jedan tako priznati renomirani trgovački lanac iskazuje zanimanje za košarku u Zadru. Zapravo, riječ je o tome da smo već neko vrijeme na tragu toga da se u djelovanje KK " Zadar" uključi netko kome je ovaj sport jedan od načina kako se još više zbližiti s ljudima u gradu Zadru i okolici. Ne treba govoriti koliko je košarka u srcima mnogih prijatelja sporta, mislim pritom ne samo na navijače, nego i sponzore koji su nam svih godina bili od pomoći i tako će biti i dalje, pa im se zahvaljujem u ime kluba. Uvjerenja smo da će se uz trgovački lanac Tommy pojaviti i drugi, što je inače intencija našeg kluba – kazao je Darko Kasap, predsjednik Nadzornog odbora koji će to funkciju obavljati do Skupštine, nakon koje će se zbog obveza u Gradu Zadru povući na vlastiti zahtjev.

Nedvojbeno ulazak Tommyja u Zadar putokaz je na koji način klub treba živjeti u vremenima koja dolaze, jer računati isključivo na "dizanje ruku" na Gradskom vijeću , napose u vrijeme kad se radi rebalans proračuna, nikako nije niti smije biti jedina opcija. Spomenuli smo kako je Tommyjevo ime na Hajdukovom dresu, onda postaje zanimljivo pitanje zašto ovaj ugledni trgovački lanac korijene nije pustio i na Gripama. Ali to bismo ipak trebali ostaviti vodstvu i vlasniku Tommyja, u nadi da će doista za sobom povući "lanac" drugih ulagača u KK Zadar! Jedanko tako u ovom trenutku čak nije ni bitno u kojem će novčanom obliku "oglasiti" Tommy, vaažno je da postoji zanimanje.

Novi vjetrovi zasigurno će razgaliti dušu zadarskih navijača koji unatoč izostanku kvalitete i rezultata , nisu digli ruke od kluba. Štoviše, neviđeno je veliko strpljenje koje iskazuju kroz konstantno turbulentne sezone, željno iščekuju da se uz Grad Zadar pojavi netko tko će pomoći povratak košarke na višu razinu. Ovo što smo gledali proteklih godina bilo je slabije i od bevande...Nazdravlje Tommy!

 

16. travanj 2024 20:04