StoryEditorOCM
Sport1. MEMORIJALNO-HUMANITARNI MALONOGOMETNI TURNIR "ANTONIO JURJEVIĆ"

Prijavljene su već 52 ekipe!

Piše Ivica GJERGJA
10. kolovoza 2017. - 16:30
press_konferencija (2)

U press centru SC Višnjik na kojem su pored organizatora memorijalno-humanitarnog malonogometnog turnira, ekipe Bulevara, MNK Plovanije i MNK Brodarica, nazočili Frane Volpi-Kobal, Željko Skukan i direktor SC Višnjik Denis Karlović, upoznali su javnost s održavanjem turnira u spomen na Antonija Jurjevića.

-Turnir je memorijalno-humanitarnog karaktera, posvećen je našem iznenada preminulom prijatelju i bratu Antoniju Jurjeviću. Turnir će se odigrati na terenima SC Višnjik, a početi će 16. kolovoza u 19 sati. Igrat će se paralelno na dva igrališta, sve do četvrtfinala, a finale očekujemo 26. kolovoza. Utakmice će se igrati paralelno na više terena zbog velikog broja momčadi koje su dosada prijavljene, a do 14. kolovoza će ih biti još. Iznenađeni smo i mi brojem od 52 momčadi koje su prijavljene, pa čak i iz Splita imamo momčad prijavljenu, u uvodu je rekao Frane Volpi-Kobal i nastavlja:

-Poznato je da su se „lomila koplja" je li rano za turnir obzirom da je danas 10. kolovoza, dva mjeseca od tragičnog trenutka kada smo izgubili Antonija. Ipak smo odlučili i upoznali obitelj koja se složila, a kompletan prihod od kotizacije te prodaje pića, jela i donacija ići će za izgradnju - nadogradnju spomenika Antoniju. Jedan dio će ići i u svrhu prikupljanja pomoći za Petru Zrilić, kazao je Filip.

Željko Skukan iz organizacijskog odbora, inače voditelj MNK Plovanije, rekao je:

-Turnir će se igrati u futsal sustavu 4+1. Kotizacija je 400 kuna po momčadi, a prijave traju do 14. kolovoza. Izvlačenje parova će se obaviti u cafe bar ET u 20 sati na Bulevru. Za pobjednike su predviđene nagrade - pokali i medalje, te pokali za najboljeg igrača, strijelca i vratara. Javlja nam se dosta donatora, sponzora, već sad im se zahvaljujemo, kazao je Skukan. 

20. travanj 2024 16:07