StoryEditorOCM
SportZNATE LI ŠTO JE HENDIPING?

Održan prvi Jadranski međunarodni stolnoteniski susret – „Privlaka 2017“

Piše Zadarski.hr
16. kolovoza 2017. - 12:55
IMG_9153.JPG

Protekloga vikenda po prvi je  puta u Privlaci i Zadarskoj županiji održane Jadranski međunarodni stolnoteniski susret za stolnotenisače rekreativce.

Pojedinačno natjecanje na kojem su pravo sudjelovanja imali muškarci, žene, djeca i osobe s invaliditetom, nadmašilo je sva očekivanja organizatora čemu svjedoči i brojka od čak 67 prijavljenih natjecatelja iz različitih destinacija Zadarske županije. Najbolji natjecatelji pojedinačnih kategorija nagrađeni su sportskim odličjima i prigodnim suvenirima.  Oduševljenju sudionika i okupljenih gostiju od kojih je većina ostala gledati zanimljive mečeve do same dodjele nagrada, uvelike pridonosi i zajednička želja da ovaj turnir postane tradicionalan i da se svake godine okupi sve veći broj sudionika.

Poredak po kategorijama je sljedeći:

Osobe s invaliditetom:
1. Brankica Okreša (Hrvatska)
2. Jasmina Hodžić (Hrvatska)
3. Dario Cvitković (Hrvatska)

Žene:
1. Nadja Land (Njemačka)
2. Agnes Salas (Mađarska)
3. Loreen Koch (Njemačka)

Muški:
1.Andrea Serpi (Italija)
2.Wolf Gang (Austrija)
3. Helge Bergnes (Njemačka)

Djeca:
1.Mika Benz (Njemačka)
2. Nicolo Serpi (Italija)
3. Lukas Puhringer (Austrija)

Najmlađi sudionici turnira:
1. Ernest Šojer
2. Erik Šojer

 

Organizator ovog turnira - Centar za unapređenje kvalitete života „HePi“ i „Hendi Ping liga“, ovim se putem zahvaljuje Zadarskoj županiji, Općini Privlaka, HEP-u, Zagrebačkom Športskom savezu osoba s invaliditetom, TZ Privlaka na prigodnim suvenirima sa motivima privlake koje je svaki od natjecatelja dobio na poklon, te kampu Dalmacija na nesebičnoj pomoći kod organizacije bez koje se turnir ne bi mogao održati.

 

 

14. travanj 2024 09:51