StoryEditorOCM
SportABECEDA SPORTA POČINJE SA RADOM

Dođite, upišite se i igrajte!

Piše I.Gjergja
16. kolovoza 2017. - 14:50
PLakat

Abeceda sporta krenula je ovo ljeto sa novitadama.

Podsjetimo da su prije dvije - tri godine startali aktivno i sigurno, malo po malo i sa desetak polaznika lani stigli na stotinjak prezadovoljnih curica i dječaka koji su u Abecedi sporta. I ove godine nastavljaju u istom ritmu, kažu i još žešćem, i to na dvije lokacije u Zadru - DV Višnjik (Ul. Domovinskog rata 7) i DV Vruljica (Meštrovića 14), ali i jednoj, onoj matičnoj, u Murvici, za mališane uzrasta od 4. do 10. godina.

Program namijenjen i prilagođen malcima standardno obuhvaća osnove gimnastike, atletike, košarke, odbojke, hokeja, "baluna", rukometa, kuglanja, tenisa, hokeja, borilaštva. Usporedno s time i Nogometni klub Abeceda sporta počeo je s upisima "limača" vrtićke dobi, kao i školaraca.

Voditelj je Jure Perković, krenulo se 4. kolovoza s treninzima u Poličniku, a odaziv djece je i više nego dobar. Uz njega, treneri su Ivan Zupčić, Luka Marinović i Roko Prtenjača.

U Zadru će se od 22. kolovoza do 1. rujna prirediti i "Otvoreni dani ABC" gdje će mališani i njihovi roditelji moći vidjeti kako se u klubu trenira. Inače, u rujnu starta i "Abeceda nogometa" koju će moći pohađati i maleni predškolci naraštaja 4 godine, prva takva unutar ZD područja.

-Djeca rođena između 2005. i 2008. koja žele isprobati kako se trenira kod nas moći će to napraviti potpuno besplatno od 20.08.2017 do 1.09.2017 na terenima sa umjetnom travom ŠRC Višnjik ili u Poličniku, a prijave se primaju u FB inbox ili na broj: 095/8967827, najavljuje Jure Perković iz Abecede sporta. Iz iste udruge stiže i informacija kako će se ove sezone nogometni sastavi ABC-a natjecati u ligi mlađih uzrasta Zadarske županije s ekipama - Papalina, Tića i Mlađih pionira. Usput, ŽNK Abeceda sporta i ŽNK Donat dogovorili su netom sportsku suradnju u cilju razvoja ženskog nogometa na ZD prostoru u mlađim uzrastim

18. travanj 2024 19:51