StoryEditorOCM
SportPOVRATNIK NA STANOVIMA

 Jure Jerbić opet u dresu Zadra!

Piše Ivica Gjergja
17. kolovoza 2017. - 21:04
jure

Nakon godinu dana izbivanja iz matičnog kluba, Jure Jerbić, 27 - godišnji bivši kapetan momčadi sa Stanova, ponovno će odjenuti zadarski dres.

-Drago mi je što sam ponovno kući, u svom gradu i svom klubu. Situacija je sada mnogo bolja nego što je bila kada sam odlazio, dosta toga se stabiliziralo i krenulo nabolje i nadam se da će nastaviti u tom smjeru. Pred nama je važan cilj, povratak u Drugu ligu, što je za klub jako bitno i dat ćemo sve od sebe da to ostvarimo, kazuje Jerbić.

Treća HNL - jug prošle se sezone pokazala vrlo izazovnim natjecanjem, a takva će sigurno biti i ove ?

- Liga je dosta zahtjevna i znamo da nas ne očekuje lagan posao. Mislim da imamo najkvalitetniju momčad i da će sve ovisiti o nama samima. Ako budemo pravi na terenu, siguran sam da ćemo ostvariti zacrtani cilj. Za sada sve ide prema planu, odlično odrađujemo pripreme i jedva čekamo prvu službenu utakmicu. Mi ćemo dati naš maksimum, ginuti za svaku loptu i nadam se da će nas navijači podržati. Potrudit ćemo se da uživaju u našim predstavama i da iz utakmice u utakmicu privučemo na Stanove što više ljudi, rekao je Jerbić i otišao na trening.

17. travanj 2024 23:12