StoryEditorOCM
SportMALONOGOMETNI TURNIR U SVETOM FILIPU I JAKOVU

„Kod bunara“ Rent a Boat Porat prvi, a Vrana druga!

Piše Ivica Gjergja
18. kolovoza 2017. - 01:12

Odigran je tradicionalni malonogometni turnir u Svetom Filipu i Jakovu na tamošnjem igralištu "Kod bunara". Momčad "Rent a Boat Porat" slavila je dugo u noć, zasluženo, nakon što su podigli pokal namijenjen pobjednicima. Turnir je održan u organizaciji NŠK Nova zora, a povodom Dana općine i blagdana Svetog Roka, nebeskog zaštitnika mjesta.

Na njemu su nastupili sastavi iz cijele Zadarske županije. U polufinalu "Vrana" je nakon šesteraca izbacila "Kualjsku mladost i Pojonsko srce" 4:3, a "Caffe bar Artić" je izgubio protiv "Rent a Boat Porat" 1:2, pa su za treće mjesto razigravali "Kualjska mladost i Pojonsko srce" i "Caffe bar Artić" - rezultat je bio 5:1.

Finale su pred tribinama punima posjetitelja i navijača iz zemlje i inozemstva, odigrali "Vrana" i "Rent a Boat Porat". Pobijedila je domaća momčad 2:1, uzela pokal i 10.000 kuna, dok je Vrani pripalo drugo mjesto i 4.000 kuna.

Najbolji strijelac turnira bio je Krešo Mikas (43 godine) iz ekipe "Zauvijek susjedi", s ukupno sedam postignutih zgoditaka. Najbolji je golman Lovre Rogić "Vrana", a najboljim igračem proglašen je Bepo Pelicarić iz redova prvaka. Priznanja su najboljim sastavima i igračima dodijelili Zoran Pelicarić, načelnik Općine Sveti Filip i Jakov i Ante Milat Pikolo, počasni predsjednik NŠK Nova zora.

26. travanj 2024 21:23