StoryEditorOCM
SportNK ZADAR: NOGOMETNI PRIJELAZ

Ante Sarić se vratio: “Vjerujem u momčad i ostvarenje cilja, Drugu ligu!“

Piše Ivica GJERGJA
18. kolovoza 2017. - 22:42
antes

Nakon dvije sezone izbivanja iz matičnog kluba, tijekom kojih je igrao u Rumunjskoj i BiH, 25-godišnji defanzivni veznjak Ante Sarić ponovno će odjenuti zadarski dres. Sarić je tako postao već šesti povratnik na Stanove u ovom prijelaznom roku.

- Sretan sam što sam se vratio i posebno mi je drago što vidim da su se stvari u klubu napokon pokrenule nabolje. Pred nama je vrlo važna sezona, u kojoj nam je cilj povratak u Drugu ligu i vjerujem da imamo snagu i kvalitetu da to ostvarimo, rekao je Sarić.

Kako gledate na to da je uz dva Slavonca, Ivičića i Brlića, momčad gotovo u potpunosti zadarska?

- Da. Velika većina nas se dobro poznaje, već smo igrali zajedno i to nam je sigurno dodatan forte. Pripreme odrađujemo jako dobro i siguran sam da ćemo spremni dočekati početak sezone. Mogu poručiti navijačima da ćemo ostaviti srce na terenu za naš klub i napraviti sve da ga vratimo tamo gdje mu je mjesto. U svakoj utakmici ćemo ići na pobjedu i nadam se da će gledati napadački Zadar i uživati u nogometu. Podrška navijača nam je potrebna da bismo ostvarili željeni cilj.

Još je devet dana ostalo do prve utakmice u #3HNLjug, gostovanja kod Primorca u Stobreču.

- Znamo da nas ne očekuje lagan posao u ovoj ligi, pogotovo na gostovanjima, ali ako želimo ići naprijed, moramo biti spremni na sve. Nadam se i vjerujem da ćemo biti pravi i na terenu opravdati ove predsezonske najave, kazao je Ante. 

23. travanj 2024 05:24