StoryEditorOCM
SportU PRIMORCU JOŠ ZBRAJAJU PUNTE

Blatnjak: Uživao sam voditi momčad u pobjedi protiv Imotskog

Piše I. Gjergja
13. rujna 2017. - 23:15
bla00

Nakon trećeligaškog derbija kojega su odigrali u subotu na svom igralištu protiv Imotskog, igrači Primorac obradovali su svoje navijače s nova tri boda (3:0). Navijači su prisustvovali odličnom izdanju svojih igrača koji su utakmicu odradili kvalitetno što ulijeva optimizam i daje vjeru u bolje dane za Primorac.

Igrači su odigrali pravu napadačku utakmicu, sve su linije funkcionirale besprijekorno, znalo se tko što radi pa su i zgodici padali kao logičan slijed dobrih akcija kojih je bilo na pretek. Iskazali su se svi igrači, no nešto bolji od drugih je bio Nikola Marić koji je u kolovozu pristupio Primorcu. Nad njim je napravljen kazneni udarac, a bio je i strijelac, tako da je imao dvostruku korist.

Trener Dragan Blatnjak, zadovoljan nakon svega, kratko nam je kazao:

- Znali smo kako igra Imotski. Pripremili smo se dobro, a dobro je i počelo jer smo u 27. minuti već imali 2:0. Uživao sam sa svojim stožerom voditi utakmicu. Sve što smo se dogovorili dečki su na terenu provodili. tražim da se igra napadački i da se za svaku loptu gine. S takvim pristupom igri neće biti nikakvih problema za Primorac. Kada smo protivnika doveli do toga da niti jednom ne uputi udarac na gol u 90 minuta, tada se znai kako smo odigrali i stajali na terenu. Bili smo u svemu bolji. Jednom riječju, idemo u nove pobjede.

20. travanj 2024 13:36