StoryEditorOCM
SportKOŠARKAŠKI TURNIR KADETA I JUNIORA „DENIS ŠPIKA" 

Sudjeluju najbolji kadeti i juniori!

Piše Ivica Gjergja
14. rujna 2017. - 11:02
Turnir DS

Jubilarno 20-to izdanje Međunarodnog memorijalnog turnira za kadete i juniore „Denis Špika" održati od 15. do 17. rujna u zadarskim dvoranama na Višnjiku te u dvorani Jazine. Organizator KK Sonik Puntamika najavio je kako će jubilarno izdanje turnira  okupiti trenutno najjače i najkvalitetnije momčadi u Hrvatskoj.

Tako će sudjelovati 16 sastava sa preko 200 sudionika iz Hrvatske i jedna momčad iz slovenskog Kranja. U juniorskoj konkurenciji nastupit će Cibona, Cedevita, Split, GKK Šibenik, Dubrava, Zadar, Sonik Puntamika i Triglav Kranj. U kategoriji kadeta sudjeluju Cibona, Cedevita, Split, Zadar, Pazin, Dražen Petrović - Šibenik, ABC Zadar i domaćin Sonik Puntamika. Program započinje u petak u 15.00 sati utakmicom kadeta Cibone i Sonik Puntamike u dvorani 3 na Višnjiku. Isti dan biti će odigrano još pet utakmica uz svečano otvaranje turnira u 19 sati u Jazinama, a za subotu je predviđeno 10 susreta. Završni susreti za plasmane biti će upriličeni u nedjelju u jutarnjim satima. Finale za kadete je u 10.15 sati, a za juniore u 12.00 sati.

-Kao što znate mjesec rujan tradicionalno je rezerviran za atrakciju pod koševima koju svake godine pružaju ponajbolji hrvatski kadeti i juniori uz stalne goste iz Slovenije. Naša dokazana sjajna organizacija i tradicija koja nezaustavljivo traje već 20 godina dolazi i ove godine do izražaja. Svi naši gosti će se siguran sam osjećati kao da su doma za vrijeme turnira, a gledatelji će moći vidjeti najbolje kadete i juniore Hrvatske na jednom mjestu, kazao nam je kratko predsjednik KK Sonik - Puntamike, Mirko Jošić

26. travanj 2024 20:56