StoryEditorOCM
SportTREĆA HRVATSKA NOGOMETNA LIGA - JUG 5. KOLO

Primorac tricom „častio" Uraniju!

Piše I.Gjergja
23. rujna 2017. - 21:13
36_primorac

IOGRAD - Igralište Kazimir i Silvio. Gledatelja 150. Sudac Ante Kosor. Pomoćnici Čalo i Kaleb.

Strijelci. 1:0 Vodopija (5), 2:0 Iveljić (10), 3:0 Vodopija (22), 3:1 Bauk (60)

PRIMORAC: Rogić , M. Colić , Marković , Vodopija, Galešić (od 65. Majić-), Ješe , Brzoja , Zelić , Paponja od 86. Katuša-), Iveljić (od 70. Mrkić), Marić. Trener: Dragan Blatnjak.

URANIJA: Brkulj , Pejković, Božić, Kujunđić, J. Tomas od 82. Tomaš-), Zor , D. Tomas(od 82. Topić), Kljenak, Bauk, Košić , Santos -(od 21. Jezdičić). Trener: Ivica Znaor. Igrač utakmice Vodopija Primorac.

Prije susreta trener domaći Dragan Blatnjak najavio je da će žestoko sa punim presingom krenuti u susret. Naime, dok se gosti nisu snašli već je bilo 1:0. Iz jedne brze kontre, koju su poveli domaćini, preko desnog boka su razvili akciju i lopta je došla do snalažljivog Vodopije koji manirom rasnog strijelca zabija za vodstvo.

Samo pet minuta kasnije, kao da su se gosti pitali što se događa, mladi Iveljić je solo akcijom postigao vodstvo od 2:0 , a u 22 minuti je ponovo danas najbolji igrač na susretu Luka Vodopija zabio i treći zgoditak.

Nakon toga  domaćini su malo „brenzali" igru koju Uranija uzima u svoje noge i Bauk u 60. minuti smanjuje. I nakon tog zgoditka bilo je nekoliko poluprigoda gostiju, ali su domaćini pametnom igrom doveli svoj brod u mirnu luku sa nova velika tri boda.

Mora se naglasiti da ono što i kako su domaćini igrali u prvom dijelu rijetko se viđa na trećeligaškim terenima.

25. travanj 2024 03:03