StoryEditorOCM
SportTREĆA HRVATSKA NOGOMETNA LIGA - JUG 5. KOLO

Zadrani junački pobijedili Junaka!

Piše I.Gjergja
23. rujna 2017. - 22:30
Detalj Junak Zadar

JUNAK: ZADAR O:2

Sinj - Gradski stadion. Gledatelja 200. Sudac: Emil Tomašević. Pomoćnici: Nenada i Trković.

Strijelci: 0:1 Ivičić (10), 0:2 Torbarina (78).

JUNAK: Labrović, Poljak, Križanac (od 46. Domazet), Mornar, Bandalo, Vladislavić, Puljić, Tokić, Baturina (od 46. Grabić), Vuleta (od 81. Župić). Trener: Mirko Grabovac.

ZADAR: Gluić, Pranić, Šimurina, Tokić, Torbarina, Ivičić (od 87. Viduka), Župan, Anić, Jerbić, Jurić (od 81. Colić), Jović (od 73. Smokrović). Trener: Leo Burčul.

Objektivni gledatelji, a bilo ih je iz Zadra dosta u Sinju na utakmic,i kazali su da je Zadar odigrao odličnu utakmicu, da su njegovi igrači dominirali terenom i da su golovi padali kao plod dobro izrađenih akcija.

Tako je u 10. minuti postignut prvi zgoditak, akciju je započeo Župan koji je uposlio Torbarinu, a ovaj Ivičića koji izbija pred vratara domaćih Labrovića i zabija za 0:1.

U 23. minuti Ivičić ima prigodu da bi Jurić u 27 pogodio vratnicu.

Drugi zgoditak Zadra je pao u 78. minuti: mladi i nadareni Jurić je prizemnom loptom u petercu domaćina pronašao Torbarinu koji povisuje na 0:2 i velika tri boda donosi Zadar doma.

Ovaj tjedan je bio za igrače Zadra plodonosan,  imali su tri pobjede i osvojili šest bodova u prvenstvu. A u Kup natjecanju porazili Slavoniju u Požegi. Na kraju susreta u Sinju dugo su se radovali igrači i navijači koje je predvodio Jerko - Jerolim Biloglav popularni Kartaga, „prvi među jednakima".

23. travanj 2024 08:47