StoryEditorOCM
SportNAKON POBJEDE U UNEŠIĆU

Luka Vodopija: "Imamo dobru klapu vrsnih nogometaša!"

Piše Ivica Gjergja
2. listopada 2017. - 21:28
luka vodopija Primorac

Nakon što su donijeli sva tri boda iz Unešića, igrači Primorca uživaju na diobi drugog mjesta na ljestvici Treće HNL-Jug sa osvojenih 12. bodova. Bilo je prije gostovanja na uvijek tvrdom i teškom terenu u Unešiću teško i zamisliti da se mogu uzeti sva tri boda, no nada nije ni u jednom trenutku "splasnula". Razmišljalo se da bi i bod bio dobar, no "lupili" su sva tri. U samoj najavi susreta trener Dragan Blatnjak je rekao:

-Teško se na Borovištu , igralištu Zagore, uzimaju bodovi, onaj tko ih uzme taj je vjerujte pravi- poručio je.

Da bili su njegovi igrači upravo takvi kako je rekao Blatnjak, pravi uzeli su sva tri boda postigli tri zgoditka i tako sa lijepom zalihom dosad osvojenih 12 bodova lijepo se "šepure" na drugoj poziciji ljestvice. Dali su svih jedanaest koji su bili u igri i tri pričuve sve od sebe na terenu, a kada to daš sigurno je da su i bodovi na "pjatu".

No, posebno je mjesto zaslužio napadač Luka Vodopija, koji je postigao dva zgoditka s kojima je Primorac dva puta vodio. On se prometnuo u igrača susreta. Od kako je prvenstvo počelo Vodopija igra na visokoj razini, golovi su njegova navika, a svaka obrana do posljednjeg sučevog zvižduka strepii da od njega ne primi od gol. Točku na pobjedu za 3:2 u Unešiću dao je Josip Galešić iz solo akcije u sami smiraj utakmice. Sam Vodopija nam je kazao:

- Igramo dobro. Izvrsno nas je spremio naš trener sa svojim pomoćnicima. Zna se tko što radi, tko je vodonoša, tko s čim upravlja, a kada je tako ni rezultat nam ne izmiče. Odlično smo iskemijani, imamo dobru klapu vrsnih nogometaša i zbog toga je naš uspjeh takav kakav je. Nadam se da ćemo potrajati jer to naši dragi navijači zaslužuju. Oni su dio nas, a mi dio njih. Jednostavno nas nešto lijepo prožima kada je u pitanju nogomet. Što još reći osim obećati da naša igra može još "rasti", kazao nam je Vodopija.

20. travanj 2024 01:39