StoryEditorOCM
SportNOGOMETAŠI ZADRA GOSTUJU U IMOTSKOM

Pranić: „Zadaća je - vratiti se doma bez poraza"!

Piše Ivica Gjergja
6. listopada 2017. - 19:49
nkzd

Igrači Zadra i trenera Lea Burčula uvjerljivo su svladali u prošlom kolu Zmaja iz Blata na Korčuli (4:0). Oni su utakmicu riješili već u prvom dijelu susreta, prvo je Mario Jurjević na dodavanje Dragan Župana, a nakon njega i Karlo Torbarina, natjerali gostujućeg vratara da loptu vadi iz svoje mreže tri puta, jer je Karlo bio dvostruki strijelac. U samoj završnici Mateo Verunica je stavio točku na visoku pobjedu.

Bilo je lijepo gledati Zadra kako veze terenom, a pored toga njegovi su napadači bili efikasni. Zanimljivo da je u deset dana Zadar odigrao tri susreta, jedan kup i dva prvenstvena, koje je sve pobijedio, nižu se pobjede i diže se na ljestvici ide rekli bi prema cilju, a to je prvom mjestu. Dugo je do toga još no iz kola u kolo kupe se bodovi i ojačava njihov broj. Dižu se Zadrani i ulaze u formu i vjerujemo da će dobro i efikasno odigrati u Imotskom u subotu.

Susret u Imotskom je najavio lijevi bočni Matteo Pranić:

-Znamo da idemo na noge jednom od ponajboljih momčadi u ligi, bivšem drugoligašu Imotskom, no spremni smo za svaki fajt koji nas očekuje. Znam da neće biti lako no mi smo spremni i uvjeren sam da ćemo se vratiti neporaženi, kazao je Matteo.

20. travanj 2024 12:50