StoryEditorOCM
SportA KRENUO JE IZ ZADARSKOG MALOG NOGOMETA

Slađan Matulina s UEFA futsal B licencom!

Piše Ivica Gjergja,
12. listopada 2017. - 22:15
Slađan Matulina

Prije nekoliko dana na Akademiji HNS-a u Zagrebu, zadarski trener MNK Kontre, Slađan Matulina položio je za UEFA futsal B licencu. Tako je Slađan postao prvi trener iz Zadarske županije sa završenom trenerskom školom za futsal. Čestitali smo mu, a on se zahvalio i kazao:

- Kako i sami znate volim mali nogomet, on mi je u krvi, dugo sam u njemu i treba se jednostavno educirati. Znate da sam i futsal sudac i da dugi niz godina vodim MNK Kontru. I ovo govori da sam „malonogometni" čovjek. Ovaj korak koji sam učinio na Akademiji za trenere bio je logičan slijed. Dakako da neću stati nastavljam i dalje brzo je prošla godina dana od početka teoretske edukacije. Znam da treba cijeli život učiti nastaviti ću sigurno je dalje sa usavršavanjem. No jednom čovjeku moram zahvaliti kada sam s njim o ovom pričao dao mi je potporu i savjetovao te sam se našao tu, odradio to što sam trebao i sada sam sa diplomom, on je Marko Šimurina, bivši malonogometni reprezentativac i predsjednik Udruge za mali nogomet Zadarske županije.

- Probio sI na neki način "led", imali li još kandidata u Zadru za futsal trenera?

-Koliko ja znam ima, vjerujem da će Marko Šimurina kao predsjednik Udruge pokrenuti inicijativu i druge potaknuti na edukaciju u futsalu, kazao nam je Slađan.

- Što sad tebi ostaje?

-Ništa posebno nego iz večeri u večer na parket sa malonogometašima, treninzi i pripreme sa mojom Kontro

26. travanj 2024 19:41